Bűncselekmény lenne beengedni mondjuk 4000 tücsköt egy fidesz irodába?
Figyelt kérdés
Csak elméleti szinten..mi történne ha az vennék az állatkereskedésben mondjuk 4000 tücsköt , bemennék a fidesz irodába és szét szórnám? Megbüntethetnek?2019. máj. 31. 19:37
1/11 anonim válasza:
A tücskök és a csótányok tudnak egymás mellett élni, így nem lenne nagy változás.
2/11 anonim válasza:
Én a garázdaság szabálysértését találtam, kíváncsi vagyok, a kérdező szerint a leírt tett belefér-e a tényállásba. Tehát a garázdaság szabálysértéséhez kell egy kihívóan közösségellenes magatartás, mely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen. Szerintem vitára bocsátható a kérdés, mert négyezer tücsök az azért elég nagy szám, rámászhatnak az emberekre, szóval nem épp felemelő érzés.
3/11 anonim válasza:
2-es vagyok, a kérdés úgy szólt, hogy bűncselekmény-e a tücsközés, nos, én csak a garázdaság szabálysértését találtam az esetre, szerintem nem bűncselekmény.
4/11 anonim válasza:
Szegény tücskök, a fideszes zombik kimosnák az agyukat öt perc alatt, ettől kezdve már nem cirippelnének többé csak azt kiabálnák hogy éljen viktor-éljen viktor.
5/11 anonim válasza:
Nekem is elsőre az ugrott be, miért kell 4000 szerencsétlen tücsökkel ezt csinálni!
6/11 anonim válasza:
rongálás talán, esetleg garázdaság
7/11 anonim válasza:
Nektek Kérdező tényleg agyatokra ment a közel 10 éves szopás! Ne erőltetett baromságokról fantáziálj, hanem keress fel egy pszichiátert!
8/11 A kérdező kommentje:
Graz-ba állítólag remek szakemberek vannak!
2019. máj. 31. 23:57
9/11 anonim válasza:
Egy Fidesz- vagy DK-irodába igen, bűncselekmény lenne. Egy Mi Hazánk-irodába nem.
10/11 anonim válasza:
De miért pont tücsköt? A tetű vagy bolha sokkal jobban oda illő és diszkrétebb.Vagy ha annyira feltűnö jószágot akarsz, akkor sáska,hasonlo mennyiségben.Szintén szimbolikus jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!