Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha megfigyelek valakit hogy...

Ha megfigyelek valakit hogy mit csinál, akkor az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
Nem hajlandó velem találkozni és ez szerintem a legjobb megoldás a sok közül. Egy régi barátról lenne szó. Inkább ilyen szerelmi barátság.
2019. máj. 15. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem buncselekmeny, amig nem torsz be hozza vagy nem kukkolod napi 24 oraban a furdoszobajat tavcsovel, meg nem akarod feltorni a telefonjat, facebook-jat, e-mailjet, nem olvasod el a leveleit, ilyesmik.

Hogy ezen felul mennyire szanalmas dolog ez, mas kerdes.

2019. máj. 15. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző írja, ebben a formában csak szánalmas és felesleges, de még nem bűncselekmény. Csak az a baj, hogy ha erre te képes vagy, akkor lehet később képes leszel átlépni a határokat és végképp veszélyessé válni. Nem értem mire jó ez neked és mit akarsz ezzel elérni, azon kívül, hogy nevetségesség tedd magad.
2019. máj. 15. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nem hajlandó velem találkozni és ez szerintem a legjobb megoldás a sok közül."

Ez az egyik legrosszabb megoldás a sok közül.

Mert 1. észreveszi hogy figyeled és rájön, hogy nem vagy százas - ezért nem csak nem hajlandó többet veled még szóba sem állni, de még fel is jelent zaklatásért. 2. nem veszi észre. Te meg nem mész semmire azzal, hogy figyelted, figyelted és figyelted, hogy mit csinál.

"Egy régi barátról lenne szó. Inkább ilyen szerelmi barátság."

Nincs szerelmi barátság. Olyan van, hogy az egyik barátnak gondol de te meg bele vagy zúgva és ezért ezt elviseled. Ebből nem lesz több, csak neked lesz rosszabb.

Olyan van, hogy a barátok egy idő után rájönnek, hogy már több lett belőle és szerelmesek - én is így voltam a párommal nagyon sok éve már. De ehhez az egyiknek kezdeményeznie kell a kapcsolat változását és hamar kiderül, hogy sikeresen-e. Olyan is van, hogy sok év után találkoznak a régi barátok és abból most már szerelem lesz. De veletek ez sem jött össze ha jól értem.

Olyan viszont nem lesz, hogy ő nem akar veled találkozni de te akkor is jársz utána, ezért ő nem megijed hanem mégis beléd szeret.

Ne érts félre, azzal nincs gond ha kideríted, hogy mondjuk szeret X edzésre járni ezért te is beiratkozol oda vagy elkezdesz ugyanabban a boltban vásárolni mint ő hogy találkozzatok. De ez messze nem azt jelenti, hogy megfigyeled amit csinál. Az előzőek a normál ismerkedési próbálkozások, amit kérdezel az a beteges formája.

2019. máj. 15. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb bele fogsz bukni az ilyesmibe. Nem kíváncsi rád? Te is hagyd a francba. Ennyi az összes teendőd.
2019. máj. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!