Ilyenkor mi van? Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Üdv, mikkor bevasarolni voltam oda jött tüzet kérni egy idős ember. Rendesek, normálisnak tűnt beszélgetünk. Majd kért tőlem segítséget /sziveseget némi pénz összeg fejében. Azt mondta interneten foglalkozik műszaki és egyéb cuccokkal. Fel ajánlott pénzt azért hogy feladjak egy csomagot egy illetőnek és hogy az én bankszamlamra kérjem a pénzt. Meg is történt az üzlet majd pár héttel később kiderult hogy ez a bacsi csalasal foglalkozik. Egyenlőre nem tudják hogy ki ő pontosan. Lehet nekem ebből bajom? Állítólag csalas miatt keresik meg karositot másokat. Előre útalással intezte a dolgait de ebből a vevők nem láttak semmit. Én erről nem tudtam. Ha ezt tudom nem megyek bele...2019. máj. 3. 12:14
1/4 A kérdező kommentje:
Előre utalassal is*
2019. máj. 3. 12:15
3/4 kovpet válasza:
"ez a bacsi csalasal foglalkozik"
Ez aztán a meglepő fordulat. Én is simán elhittem volna a helyedben, hogy nem tud feladni egy csomagot vagy nincs bankszámlája.
Ja, nem, nem hittem volna el, mert nem vagyok komplett idióta...
4/4 anonim válasza:
Odajön egy vadidegen és megkér, hadd utaltassa a piszkos pénzt a te számládra... dehogy gyanús, ugyan!
Komolyan, hogy lehet ennek bedőlni?
És igen, bűnrészesként bőven lehet belőle bajod. Azt ki nem magyarázod, hogy neked fogalmad sem volt a csalásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!