Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek bármit is, ha olyan...

Tehetek bármit is, ha olyan ügyben ítélnek el, ahol véleményem szerint ártatlan vagyok?

Figyelt kérdés

1: igazságügyi szakértő is írt olyat, hogy közepes mértékben korlátozott volt a beszámíthatóságom. Stresszhelyzet alatt voltam.

- sérülést, lelki, vagy fizikai kárt senkinek sem okoztam.

- anyagi kárt sem okoztam.

Mégis első fokon született egy ítélet nagyon magas pénzbírságról és mindenki arról beszél, hogy örülhetek, hogy ennyivel megúsztam.

Büntetett előéletű vagyok, ez alapján gondolták úgy, hogy biztosan szándékosan követtem el ezt is. Egyébként egy dulakodásról volt szó egy járművön, le akartam szállni és a személyzet nem engedte ezért lefogott.

2019. ápr. 14. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ráadásul úgy hogy büntetett előéletű elvileg. Tehát ilyenkor másokat már elzárnának.
2019. ápr. 15. 09:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy te nem mondasz igazat, illetve sokat elhallgatsz a történtekből. Ebben az országban nincs az a bíróság, aki 300.000,- Ft-os pénzbírságot szabna ki egy halk, orr alatt eldörmögött sértés miatt. Te azt állítod, hogy ennél több nem történt, ezt leszámítva te csak udvariasan kérted, hogy álljon meg két megálló között, egyébként úgy viselkedtél mint a kisangyal.

Sajnálom, de nem áll össze a sztori. Valamiért csak úgy döntött a sofőr, hogy téged le kell fogni, és valamiért csak úgy ítélte meg az egyik utas, hogy teljesíteni is kell ezt a kérést, a rendőrség valamiért csak kijött a helyszínre és az illetékes kapitány csak úgy látta, hogy indokolt megindítani a büntetőeljárást, az eljárást felügyelő ügyész csak arra jutott, hogy helytálló a veled szembeni vád és a vádat elbíráló bíró pedig valamiért mégis arra a következtetésre jutott, hogy bűnös vagy. Neked is érezned kell, hogy nem kerek a meséd. Azt meg nem hisszük el, hogy mindenki hülye, csak te mondasz igazat.

Ha ennek ellenére is ragaszkodsz az igazadhoz, akkor töltsd fel az ítéletedet és megmondjuk, hogy hol csúszott el a sztorid.

2019. ápr. 15. 09:16
 13/14 A kérdező kommentje:

A kommentek többségét olvasva tökéletesen megértem miért akarnak tönkretenni a bíróságon/rendőrségen.

Gondolom az ügyész, nyomozó, ügyvéd, bíró is pont így áll hozzá mint ti. Ez a hazai mentalitás.

2019. ápr. 15. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Jól mondja az utolsó válaszoló:

Küld el nekünk az ítéletet. Ja, de várj. Olyan nincs, mert a kérdéseid hazugsagokon alapulnak.

2019. ápr. 15. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!