Szabad magánterületen szeptikus tartályt használni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 18. 21:52
2/8 anonim válasza:
Termékként veszed?
Van CE/ÉME minősítése?
Építteted?
Vízjogi létesítési engedély?
3/8 anonim válasza:
Jogi hátterét nem tudom, de nem ajánlott. Akár biofegyvernek is minősíthetik, te meg többet nem látsz napfényt.
4/8 anonim válasza:
"Akár biofegyvernek is minősíthetik"
Várj! Kérdező nem házi szennyvíz tisztítással kapcsolatban kérdezett?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen házi szennyvíz tisztításról lenne szó .
2019. febr. 19. 13:09
6/8 anonim válasza:
Tehát nem potenciálisan életveszélyes baktériumokat akarsz egy tartályban tenyészteni? Mert azokat általában csaklegalább 3-as szintű biológia laborokban szabad...
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nem lenne semmilyen életveszélyes dologról szó . Engem csupán az érdekelne hogy szabad e településen kívülre eső magánterületen szeptikus tartályt illetve nem közművekhez kötött szennyvíztisztító rendszert használni ...
2019. febr. 19. 13:21
8/8 anonim válasza:
Mint írtam is vízjogi létesítési engedély kell hozzá, mert a befogadót terheled a tisztított vizeddel.
Megoldható, van már rá példa hasonló rendszerre (gyökérzónás).
Ha lakóépületről van szó akkor már a tervezés időszakában elő fogják írni a szakhatóság bevonását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!