Magyarországon legális magánterületen elektromos generátort használni?
Elektromos alatt a benzin/dízel/gázüzemű generátort érted?
Általában az önkormányzati rendeletben nappal/éjjel/hétvégére lebontva meghatározzák a maximális zajszintet, amit nem léphetsz át. Egy aggregátor ahhoz elég hangos, hogy a szomszéd ne tudjon tőle aludni. És elég drága az üzemeltetése is, üzemanyag + 2-4 hetente olajcsere.
Nem muszáJ használni a közműveket, használhatsz aggregátort, de ahol előttem is írják, meg kell teremteni a feltételeket, ami városban nem lenne egyszerű.
Ráadásul nem éri meg az egész, nagyban olcsóbb előállítani áramot mint kicsiben.
Na jó, de ha le tud szívni munkahelyen elég gázolajat :D
Általában az ilyen hülyeségek mögött ez áll.
Én a bármilyen fajta üzemeltetésű elektromos generátorokra vonatkozó jogszabályokra vagyok kíváncsi , konkrétabban nem településhez tartozó magánterületen ahol a legközelebbi szomszéd több mint 1 kilómeter távolságra él ...
Amúgy eszem agában sincs gazolajat lopni amennyiben arra vonatkozott a legutóbbi komment .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!