Kiengednek újra Angliába egy olyan személyt, akit köröztek és hazaszállítottak már onnan?
Lenne egy ismerősöm, aki Angliában élt, viszont Magyarországon volt pár ügye. Azóta őt kiadatással hazaszállították a magyar rendőrök, és leültették vele azt a pár évet. Most újra tervez kiutazni Angliába, de nem tudja biztosra, hogy ebben az esetben beengedik-e a határnál, vagy hogy lesz-e ebből bármi probléma. Repülővel tervez menni.
Tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban?
Rosszul fogalmazol!
Neked nem az a kérdésed, hogy KIengedik e, hanem hogy BEengedik e.
Mivel a kimenetelhez és a belépéshez nem kell engedély EU-n belül, tehát simán ki,- és bemehet bárhova.
Ha nem áll körözés alatt, akkor vissza sem fogják ebrudalni.
Menjen csak!
Igen, arra értettem, hogy beengedik-e Angliába.
Az UK nincs a schengeni övezetben, és mindig leellenőrzik mindenkinek a személyi igazolványát, attól függetlenül hogy EU tag (még). Ez sem szól közbe akkor, igaz?
Az illető akiről szó van, azt mondta ismer 1-2 személyt aki ugyanígy járt és a határnál meg visszafordították őket 🤷♂️
Ezért vett rá, hogy kérdezzem meg itt, hátha tud valaki valami pontosat, de ezek szerint kimehet gond nélkül.
Ő úgy tudja, hogy nem indult eljárás ellene olyan dologért amit Angliában követett volna el.
Amit kiszabtak rá azt most ülte le, szóval már nem körözik. Azért fogalmazódott meg benne a kérdés, mert ismert valakit akit nem engedtek ki aki hasonló helyzetben volt mint ő, és elég paranoiás.
"Az illető akiről szó van, azt mondta ismer 1-2 személyt aki ugyanígy járt és a határnál meg visszafordították őket 🤷♂️"
Mit hazudozol itt?
Te vagy az az illető.
#9 Már vártam az ilyen válaszokat, köszike hogy nem hagytad ki :D
De ezt rágalmazásnak veszem, az pedig csak téged minősít, hogy egyáltalán miért írnék mindent egyes szám harmadik személyben egy névtelen oldalon?
Egyébként meg kint tanulok egyetemen, ott ismertem meg a srácot akiről szó van. Bár nem is értem miért magyarázkodom neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!