Ha valaki megölné Orbán Viktort mi lenne a következménye, ha elkapnák az illetőt hány év börtön járna érte vagy, ha lenne újabb rendszer váltás kiengednék, esetleg kitüntetnék?
Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 16:43
1/10 anonim válasza:
hamarabb intézik el az ellenzéket bent pintér bűnözői
2/10 A kérdező kommentje:
Már látszik az embereken, hogy mennyire elégedetlenek a kormánnyal, sok tekintetben én is az vagyok és lehet az lesz a vége, hogy megteszi valaki. Lehet Cauceskus vége lesz a kormánynak.
2018. dec. 17. 16:51
3/10 anonim válasza:
de mit képzelnek hogy képviselőket nőket vernek ezek a belügyes kutyák? orbán kutyái?
mindene megvan de nem tud betelni a hatalommal...de ez lesz a veszte
4/10 anonim válasza:
Gyilkosság az gyilkosság, rendszerváltás után is.
5/10 peca1000 válasza:
Börtönbe mész, ismert ember leszel, a képeddel lesz tele a sajtó.
Nem fognak kitüntetni, sőt, ha kijössz a böriből a Fidesz fanok vadászni fognak rád, több millió ember utálni fog.
6/10 A kérdező kommentje:
#5 Nem tervezek ilyet. :D Amúgy se vagyok az erőszak híve, de a mostani állapotok miatt, simán kinézném ezt valakiből és elgondolkoztam mi lenne a következménye.
2018. dec. 17. 17:11
7/10 anonim válasza:
Borítékolom, hogy azért erről hamarosan el fognak veled beszélgetni az illetékesek.
8/10 anonim válasza:
Elmebeteg,ide vezet a média uszítása.
9/10 anonim válasza:
Életfogytiglant.
Már a sorozatgyilkosokat sem öljük meg, nem látom hogy imponálna bárkit is egy merénylet Orbán ellen.
10/10 anonim válasza:
Ez elég ostoba kérdés. Az lenne a következménye ami gyilkosságért jár, persze ha elkapnak. De ez a kitüntetés amit írtál, hát szerintem hülye gondolat. Nem hinném, hogy kitüntetnének egy gyilkost azért mert gyilkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!