Mondjatok ötletet nekem hogyan szerezhetem vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Kölcsön adtam, és letagadja. És nagy összegről van szó, írásos nyoma viszont semmi.
Most akkor keressem a z alvilági kapcsolatokat vagy esetleg valaki joghoz értő tud nekem ajánlani jogi megoldást erre ?
köszi
2010. jún. 27. 12:27
11/13 A kérdező kommentje:
ne poénkodj, nem 38 Ft, sajnos több milláról van szó
2010. jún. 28. 07:39
12/13 anonim válasza:
van olyan hogy szóbeli megegyezés,az is hivatalos,és ez annak minősül, tudom mert hasonló cipőbe jártam, csak albérlettel, kiadtam a házat,de nagyon randalírozott a fószer,felszólítottam hogy takarodjon a kurv@ anyjába de nem reagált és szóltam a rendőrnek akinek elmondtam ezt a szitut,ő mondta hogy ez szóbeli megállapodásnak minősül,nem tudja kirakni mig le nem jár a lakbér, jó nem ugyan az,de a lényeg a szóbeli megállapodáson van,egy próbát megér
13/13 A kérdező kommentje:
igen, hát jogilag van ilyen, csak még mindig az a gond, h én ez alapján beállítok feljelentést tenni, és egy szál bizonyítéklot nem tudok mondani, akkor nem röhögnek ki és el se indítanak semmilyen eljárást?
(kivéve amiket említettem, azaz sms-eket amik mellettem szólnak, csak kiderült, a telefon meg nem a nevén van ...)
2010. jún. 30. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!