Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi történhet akkor, ha kimegye...

Mi történhet akkor, ha kimegyek a panel lakásom elé és felfestek magamnak egy parkolóhelyet, és kitáblázom, hogy magán, rendszámmal?

Figyelt kérdés

Önkormányzatnál ilyet lehet hivatalosan intézni, vagy esélytelen?

Illetve a B terv! Mit kaphatok akkor, ha kimegyek, felfestem, saját rendszámommal?

Az a helyzet, hogy vidéki nagyvárosban élek, 10 autónak van hely egy zsákutcában, viszont 5-6 lakónak van csak autója, de a vendégek, illetve a jövő menő forgalom mindig ott áll meg, ahova az ablakomból rálátok, és én itt szeretek állni, kamera is ide lát pont.

Van felfestve egy rokkant hely is, mert lakik itt egy rokkant hölgy, de tábla nincs... szerintem ez sem bejegyzett hely, csak home-made.

Illetve van a sarkon egy megállni tilos tábla, és amikor a helyemre állnak, a megállni tilos tábla után állok meg egyből, a sarkon, és van hogy 3-5 napig meg se mozdulok onnan. Minden nap jön közteres, mert kell parkolást fizetni, de emiatt sosem büntettek meg egy év alatt. Gyakran állok tilosban.

Mi történhet akkor, ha csináltatok táblát, hogy magánparkoló, rendszámommal és felfestem a helyet?

Főleg rendőrök, közteresek, önkormányzatban dolgozók, ügyvédek válaszára lennék kíváncsi.

Várom a válaszokat!

Köszönöm szépen!

2018. dec. 5. 20:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mi történhet akkor, ha kimegyek a panel lakásom elé és felfestek magamnak egy parkolóhelyet, és kitáblázom, hogy magán, rendszámmal?"

Szerintem a szomszédok úgy hókon b@asznának egy hólapáttal, hogy többet nem lennének ilyen gondolataid.

2018. dec. 6. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!