Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha zebrán áll egy autó, és...

Ha zebrán áll egy autó, és átsétálsz rajta az ütközik valami törvényben?

Figyelt kérdés
Többször is láttam már videókban neten, hogy zebrán álló autón átsétálnak emberek, na már most én nagyon régóta vártam egy ilyen pillanatot az életemben, és egy forgalmas részen meg is történt velem, viszont pont végig nézte egy rendőr ahogy átmászok a kocsi motorháztetőjén, és letartóztattak amiért nem akartam elfogadni a büntetést és rongálással megvádoltak engem, az autón egyébként voltak rongálódások, amiket hozzáteszem nem én okoztam viszont az autó sofőrje, és még a rendőr is ezt állítja.. vicc az, hogy 2 tanú is igazolja, hogy azok a sérülések nem én okoztam (az egyik tanú a sofőr édesanyja, akit tök véletlenül ismerek), de akkor is velem akarják kifizettetni a majdnem 400ezer forintos bírságot, szerintetek ez mennyire jogos?
2018. dec. 2. 23:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
34%

Hasonló helyzetben egyszer egy biciklisnek kerültem az útjába. Még sehol nem volt amikor oda kellett állnom az út széléhez, lévén repülni nem tud az autó és másképpen nem tudok kihajtani abból az utcából és rámenni a keresztútra. De mivel addig nem tudtam a forgalomtól kikanyarodni amíg odaért, én voltam neki a tapló, aki megáll a biciklis úton.

2018. dec. 3. 20:14
 32/36 anonim ***** válasza:
7%

#30, ha végigmászik valaki a motorháztetőn, akkor lesz pár horpadás és a fényezés tuti sérül, vagyis ez bőven rongálás...

Tekintve, hogy még a rendőrrel is úgy hőzöngött, hogy amiatt letartóztatták lesz ott még egyéb tétel is a vádiratban

2018. dec. 3. 20:39
 33/36 A kérdező kommentje:
nos, kaptam egy 300ezer forintos büntetést amit biztos nem fogok kifizetni, inkább leülöm börtönben.....úgyse voltam még ott.....ugy hallotam hogy 5 ezer 1 nap börtön,,azaz 60 napot kéne böriben tölteni... ti mit ajánlotok milyen egyebkent ezt a börtön?
2018. dec. 4. 10:38
 34/36 anonim ***** válasza:
69%
Rossz. Ezért én tovább küzdenék a bíróságon.
2018. dec. 4. 11:58
 35/36 anonim ***** válasza:
41%
Vigyél síkosítót :)
2018. dec. 10. 13:14
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Igen! Szándékos rongálás.
2018. dec. 14. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!