Ha zebrán áll egy autó, és átsétálsz rajta az ütközik valami törvényben?
Valószínűleg azért állt meg a zebrán te szerencsétlen, mert valamilyen forgalmi okból nem tudott továbbmenni.
Ilyen alapon amikor te lépsz le figyelmetlenül az úttestre az arra haladó autósak joga van elütni téged aztán meg visszatolatni rajtad még egyszer, hogy móresre tanítson ?
Szerintem próbáld meg megkenni a rendőrt, hátha az is felnyom és egyből mehetsz csücsüre is azt majd ott játszhatod a Csák Norriszt.
Hihetetlen ez a tag :D
"A büntetőjogban, illetve a szabálysértési jogban a rongálás egy vagyon elleni bűncselekmény, illetőleg szabálysértés. A hatályos magyar jog szerint a rongálást az követi el, aki idegen vagyontárgy megsemmisítésével vagy megrongálásával kárt okoz. Tehát mindig lennie kell a jogtalan magatartásnak eredményének is, azaz kár is kell keletkezzen."
Ha nem okoztál kárt, akkor az nem rongálás. Pont.
"na már most én nagyon régóta vártam egy ilyen pillanatot az életemben"
Ez tökéletesen rávilágít a kérdező lelkivilágára, több szót nem is érdemes rá vesztegetni.
Bíróság?
Ha oda jut az ügy az már szívás!
Akkor vagy fizetsz vagy leülöd.
Ennyire sötét vagy, vagy csaknem tudtál jobb kamukérdést kitalálni.
De várj ha már felolvasod:
"Tisztelt bíróság, kérvényezném elmeorvosi vizsgálatomat is. "
Félig off:
Bp Ferenciek tereénél van egy elég vacak lámpa, gyalogosok tipikussan a pirosban kolbászolnak (vacakul van beállítva a lámpa szal nem csak a gyalogosok hülyesége) szóval ha ott egy gyalogos a pirosnál lép le elém akkor a te logikád szerint nyugodtan átthajthatok rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!