Lehet jogi következménye, ha szétküldöm a képeit?

Igen, lehet jogi következménye.
De más kérdés, hogy ha elküldöd a vőlegényének, nem az lesz az elsö gondolata, hogy feljelent.

így van, neked elsősorban a gerinctelen pasidon kéne bosszút állni.
nem a csóré valagú lány ígért neked hűséget, hanem a barátod, és elárult, átvert.
őt viszont vígan megszívathatod.
kedves szülőknek, közös barátoknak szépen meséld el, h. miket tett veled.
a nő vőlegényének pedig képek nélkül is elmondhatod, h. mi történt, mert hátha ezek után nem lesz kedve elvenni.
megemlítheted neki, h. van egy ilyen fotó a birtokodban, de ne mutasd meg neki, csak ha kéri.
onnantól kezdve nincs jogi macera.
soha nem értettem azokat a nőket, akik a harmadik félre fújnak, és nem a megcsaló, szrházi pasijukra haragszanak elsősorban.
magadat égeted be,ha a nőt kéred számon csak.

A pasim is terrorizáltam még bírtam.
Nekem annyiból jó, hogy megalázom úgy ahogy ő is engem. Tudom hogy ketten kellettek a dologhoz, de nem egy idegen a lány, nap mint nap találkozok vele, nem tudom még csak elfelejteni se. Nagyon jól ismert minket, tudta mióta vagyunk együtt, családot terveztünk stb.

Lehet jogi következménye.
Már önmagában annak is, hogy "találtál a beszélgetéseikben" valamit, a képeknek a letöltésének, továbbításának szintén.
Értem én, hogy bosszút állnál, de az nem fog semmit változtatni azon, hogy megcsaltak.

"A pasim is terrorizáltam még bírtam. Nekem annyiból jó, hogy megalázom úgy ahogy ő is engem."
Ez egy szado-mazo kapcsolat? Ha ilyen jól megy, miért mennétek szét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!