Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a következménye, ha nem mondom el a pasinak, hogy apa lesz?
Fél éve ismerkedtem meg egy férfival, randiztunk párszor, nem gondoltam, hogy komoly lesz, furcsa volt az időbeosztása, a legkülönbözőbb idöpontokban találkoztunk, állítólag a munkarendje miatt. Gyanús volt a viselkedése, kérdeztem, hogy van-e valakije, tagadta. Összeköltözésről, gyerekről beszélt, nagy volt a rózsaszín köd. Kulcsot adott a lakásához, még alig ismertem, nem akartam összeköltözni vele. Terhes lettem. Kétségbeestem, nem tudtam telefonon elérni, azt mondta, munkaügyben elutazott. Persze kiderült, hogy nem munkaügy, hanem feleség és gyerek van, a lakás meg nem az övé, csak bérli a cége, amig más városban dolgozik.
Teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot, tel szám csere, stb. Lehet belőle bajom, ha eltitkolom a gyereket?
Nem akarom a támogatását, jó munkahelyem van, saját lakásom, nem vet fel ugyan a pénz, de ketten elélnénk belőle.
Valószínűleg sosem fog érdeklődni utána, ezért semmi következménye nem lesz. Még csak titkolni se kell nagyon, mert nem fogja érdekelni.
Viszont amire számíts azok a családi dörgedelmek, károgás anyádtól-apádtól meg a többi rokontól.
Ilyenkor mit írnak a papírokba, hogy ki az apa? Szerintem párt nehéz lesz találnod gyerekkel és egy ilyen sztorival.
De én ezt az egészet nem értem. Fura volt a csóka és te azért lefeküdtél vele. Ráadásul csupasz fasszal tabi nélkül. Vagy mitől csúszott be a gyerek?
Azert en atgondolnam.Egyrészről a feleségnek sem ártana tudnia mi történt.Mint ahogy téged is hulyitett pár hónapog,a feleségét èvekig hülyíti.Mint nő a nönek megadnàm a tiszteletet h eldöntse mit akar.Másrészt ott a gyerektartás.Amit valljunk be igenis még könnyebbe teheted a gyermeked életét.Másrészröl a pasit is kicsit megkopaszkod.Ennyi igenis jàr neki.Es joga van tudni h van egy gyermeke.Amugyis mit hazudsz majd a gyermekednek?H nem tudod ki az apja??Vagy apád elhagyott mikor megtudta h vagy?gyerektartast sem fizetett?amugy jo ha igenis bevan gyesezve ki az apa.Hidd el a kesobbiekben donto lesz a gyermek eleteben.Akár örökölhet is apai ágon.Itt nem is a pénzröl van szo,es nem is rolad.A gyermeknek apa is kell.megha netán az apja letagadja akkor is adtàl eselyt.a ficko sem
issza meg buntetlenul.megérdemlitek h boldogok legyetek.es igazságban nőljön fel a kicsi.
Én meg sem tartanám, de ha mégis, kiteregetném a lapokat.
Tetszik vagy nem, az anyagiak is fontos szerepet játszanak az életben, bebiztosítanám a gyereket másik oldalról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!