Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen jogi fórumhoz lehet...

Pető László1 kérdése:

Milyen jogi fórumhoz lehet fordulni amennyiben feketén-fehéren dokumentumokkal tudom bizonyítani hogy a kúria korrupt módon hozott döntést! Ahol nem eltussolni igyekeznek hanem vannak törvények és azokat be is tartják?

Figyelt kérdés

Kérek mindenkit aki azt szeretné írni, hogy a kúria nem csinál ilyet az ne is írjon!

A bizonyítékok egyértelműek, így minden kétséget kizáróan

hamis,és törvénytelen módon hoztak döntést!

Aki nem hiszi az nézze a tényeket vagy olvasson újságot!!

2018. nov. 21. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak te tudod bizonyítani, más nem? Ha tényleg durranna akkor a médiához.
2018. nov. 21. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Fel tölthetem a bizonyítékokat a netre, bárki be tudja bizonyítani ezekkel az iratokkal!

Az biztos, hogy nagy lenne, mert ráadásul kiskorú gyermekeket veszélyeztetnek vele, az is bizonyított!!!

Nagyon hasonló amikor az anya egy motelben megölte a gyermekét, csak itt a Kúria felkérésre hamisított is!

2018. nov. 21. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Mivel eddig semmit nem írtál le sem az ügyről sem arról mi is a bajod a döntéssel, így véleményt sem lehet róla mondani. Eddig mese habbal.
2018. nov. 21. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
32%

[link]

[link]

Keress a neten, találhatsz még mást is!

2018. nov. 21. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Alkotmánybíróság, Strasbourg.
2018. nov. 21. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Az elmúlt hat év röviden összefoglalva is 12 oldal

de feltöltöm egy blogra.

akkor nem lesz mese habbal!

Sokkal inkább rémtörténetnek lehetne nevezni csak sajnos ez megtörtént, illetve történik jelenleg is!

2018. nov. 22. 18:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi az alkotmányjogi panasz linkeket

de ha elolvasod azt ügyvéd által érdemes csak különben

biztosan elutasítják és csak egy lövésed van rá!

Sajnos nem igazán létezik olyan ügyvéd aki szembe menne a kúriával főleg ha korrupció is bizonyítható!

Már próbálkoztam a kúria elnökének írtam!

A válasz a kollégium vezetője írta: Rövid eljárást folytatott nem olvasott el semmit azt írta találkozott a bírókkal akik cáfolták hogy korrupcióban vettek volna részt. Majd sok szöveg a korrupció elleni kampányról és végül van jogi lehetőségem , amivel Kb a sóhivatalba is küldhetett volna!

2018. nov. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!