Miért nem közli a kúria a döntést?
"Kúria közölte, hogy döntést hozott de kéri a nyilatkozatot 3 napon belül hogy szeretnénk-e ha anonym módon közzétennék a bíróság honlapján a döntést.És addig nem adják ki." - Nyilatkozol és megkapod a döntést. A Kúriának azért kell a beleegyező nyilatkozat, mivel az általa hozott döntések kvázi precendensjogként értelmezhetőek és más, hasonló ügyekben is hivatkozhatóak.
Miért nem nyilatkoztok?
Nem tök mindegy? Világosan le van írva, hogy kell nekik egy nyilatkozat, utána kiadják. Mit kell ezen xarozni?
Szerintem írd ki inkább a jogi kategóriába, csak előbb add be azt a nyomorult papírt.
A reggeli leveledre válaszolva:
Én nem vagyok jogász, de véleményem szerint abban a levélben, amiben értesítettek, hogy nyilatkoznod kell, leírtak mindent, többek között azt is, hogy milyen formában és mikor közli veled a Kúria a döntését. Bár nem ismerem az ügyed körülményeit, de elhiszem, hogy kikészít a dolog és várod a döntést, de most még türelemmel kell lenned; mást sajnos egyébként sem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!