Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elmaradt (de nem számlázott?...

Elmaradt (de nem számlázott? ) szemétdíj fizetési felszólítás mi a teendő?

Figyelt kérdés

Héten jött egy sárga csekk 28500-ftról miszerint egy 2441 Ft-ról szóló szemétszedési díj nem lett befizetve. Na most héten fel lett kutatva minden zug hogy hol is lehet ez a számla mert sose jött meg. 11.15-ig kéne rendezni a ~30 ezret.

Neten keresgélve sok hírt találtam a téma kapcsán hogy nagy a káosz a szemétszedés kapcsán mert központosítva lett vagy mi és hogy számlák helyett felszólítások jönnek sok helyen. Mi a teendő ilyen helyzetben? még nem nagyon voltunk ilyen szituban.

2018. nov. 3. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó tanácsok, főképpen hogy vigyázzon az eredeti csekkjeire.

Amúgy minket pár éve egy 38 forintos (harmincnyolc!) tartozás miatt fenyegettek meg az egyik szolgáltatótól írásban a szolgáltatás kikapcsolásával és végrehajtóval, miközben amúgy majd tízezres túlfizetésünk volt a számlán, mert az építkezés idején sokkal több havi díjat fizettünk, mint amit elhasználtunk valójában. Csak kiküldtek egy csekket elvileg valami késedelmi költségről és azt nem fizettük be külön. Igen röhögtek a postán, amikor befizettem a 38Ft-os csekket.

2018. nov. 4. 10:15
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az utóbbi 2 személy segítségét!

Szüleim idősebbek, én meg még nem nagyon vagyok jártas az ilyen hétköznapi jogban, teendőkben.

2018. nov. 5. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!