Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most, hogy végigkövethető...

Most, hogy végigkövethető lesz egy-egy ember az egész városban, mennyiért adják el az infot?

Figyelt kérdés

Hála az Istennek tovább erőltetik a megfigyeltség érzését a lakosságban és most már bárhová mész nyomon követheti Pityke őrmester és csipet csapata, hogy ki mikor honnan hová tart.

A felől már semmi kétsége az embernek, hogy a térfigyelő kamera előtt ülő személyzet, gond nélkül fotózza, filmezi le a kamerán lévő embereket mindenféle élethelyzetben (sz*p*fantom), tehát gond nélkül visszaélnek ezzel a pozícióval.

Micsoda remek ötlet, hogy mostantól egyetlen szerveren végigkövethető adott "célszemély" A-ból B-be.

Remélem ezek után a zsebtolvajoknak kiadják ki merre részeg, kit hol lehet kizsebelni, ki hova h*gyozott, ki mikor nincs otthon és még ezt a BKK járműveken is megtehetik, belezoomolva mit visz Kati néni a szatyrában a piacról.

Miféle jogvédő aki erre rábólintott?

Ki hisz ma egy rendőrnek, aki megfigyelhet mert felfújtad a kerékpárod egy benzinkúton? Aki éjjel belepofátlankodik a privát szférádba mert annyi esze van mint a csizmád sarkára tapadt kutyaxarnak. II. kerületi idióták.

Megtörtént eset.

2018. okt. 31. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem van két felvételem a Zsebes Lajcsiról. Mit ér meg neked?
2018. okt. 31. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

10-es...továbbra is kérdésem: van valami titkolnivalód?

ha egy ember meglát az utcán, kiszúrod a szemét, mert meglátott és te erre nem adtál engedélyt?

2018. okt. 31. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

# 12

Egyébként úgymond van titkolnivalóm.

De a válaszaimban leírtam a dolgokat, nem tudom, melyik része nem érthető még.

2018. okt. 31. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
Én látom értelmét, mert Angliában élek ahol köztudottan itt brutális mennyiségű cctv van, és elég jó látni, hallani, amikor pl. leütnek valakit este London utcáin, 24 órán belül megvan az illető. Szerintem ha az embernek nincs titkolnivalója, és nem utcán csinál hülyeségeket, akkor nincs értelme parázni. Sokkal inkább van okod aggódni ha windows-t futtatsz és a webkamerád nincs letakarva, az tud csak igazán kellemetlen lenni...
2018. nov. 1. 03:43
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Csak azt nem értem (tényleg nem), ha ennyire jó dolog a kamera, akkor Budapest néhány szélsőségesen telekamerázott kerületében (kerületén belül) miért nincsenek meg sohasem a rosszfiúk??? Miért nem derül ki, ki volt a tettes, ha kiderül, miért nem tudják elkapni???

Ha elkapják, miért csak 72 órát tartják benn?

Amikor közzéteszik a kameraképeket a rendőrök, hogy na őket keressük, miért olyan botrányosan rossz a képminőség? Nemcsak Retyerutty ABC magánkameráján, hanem a közterület-felügyelek térfigyelő kameráin is? Ezek direkt lebutított képek, vagy ennyire rossz a képminőség???

Kell nekünk ennyi kamera?

Kell nekünk a közös szerverre a beruházás?

Titkosítás milyen lesz?

Kell ezeket 30 napon át tárolni??

Kell 30 napon át tárolni, hogy reggel csúnyán néztem valakire a CAF villamoson?? Vagy valaki nekem jött/én mentem neki? A kollégám észrevett és odajött?

Kell 30 napon át tárolni, amint a bankfiókban fáziskéséssel és a sok cucc miatt tesze-toszán fáradtam oda az ügyintézőhöz???

A fantom esete óta pedig Kérdező teóriája se bolondság.

Ilyen emberek... Tényleg kifigyelik, hogy mikor nem vagyok otthon??

2018. nov. 1. 09:49
 16/16 anonim ***** válasza:
88%
Az már egy más dolog hogy a rendőr nem a keményfiúkat fogja elkapni a 8-ban vagy az aluljáróban ha téged leütnek, hanem téged, mert nincs nálad személyi. A kamera nagyon is hasznos dolog. De csak is akkor ha a hatóságok is hasznosak...sajna haszontalanok
2018. nov. 1. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!