Most, hogy végigkövethető lesz egy-egy ember az egész városban, mennyiért adják el az infot?
Hála az Istennek tovább erőltetik a megfigyeltség érzését a lakosságban és most már bárhová mész nyomon követheti Pityke őrmester és csipet csapata, hogy ki mikor honnan hová tart.
A felől már semmi kétsége az embernek, hogy a térfigyelő kamera előtt ülő személyzet, gond nélkül fotózza, filmezi le a kamerán lévő embereket mindenféle élethelyzetben (sz*p*fantom), tehát gond nélkül visszaélnek ezzel a pozícióval.
Micsoda remek ötlet, hogy mostantól egyetlen szerveren végigkövethető adott "célszemély" A-ból B-be.
Remélem ezek után a zsebtolvajoknak kiadják ki merre részeg, kit hol lehet kizsebelni, ki hova h*gyozott, ki mikor nincs otthon és még ezt a BKK járműveken is megtehetik, belezoomolva mit visz Kati néni a szatyrában a piacról.
Miféle jogvédő aki erre rábólintott?
Ki hisz ma egy rendőrnek, aki megfigyelhet mert felfújtad a kerékpárod egy benzinkúton? Aki éjjel belepofátlankodik a privát szférádba mert annyi esze van mint a csizmád sarkára tapadt kutyaxarnak. II. kerületi idióták.
Megtörtént eset.
10-es...továbbra is kérdésem: van valami titkolnivalód?
ha egy ember meglát az utcán, kiszúrod a szemét, mert meglátott és te erre nem adtál engedélyt?
# 12
Egyébként úgymond van titkolnivalóm.
De a válaszaimban leírtam a dolgokat, nem tudom, melyik része nem érthető még.
Csak azt nem értem (tényleg nem), ha ennyire jó dolog a kamera, akkor Budapest néhány szélsőségesen telekamerázott kerületében (kerületén belül) miért nincsenek meg sohasem a rosszfiúk??? Miért nem derül ki, ki volt a tettes, ha kiderül, miért nem tudják elkapni???
Ha elkapják, miért csak 72 órát tartják benn?
Amikor közzéteszik a kameraképeket a rendőrök, hogy na őket keressük, miért olyan botrányosan rossz a képminőség? Nemcsak Retyerutty ABC magánkameráján, hanem a közterület-felügyelek térfigyelő kameráin is? Ezek direkt lebutított képek, vagy ennyire rossz a képminőség???
Kell nekünk ennyi kamera?
Kell nekünk a közös szerverre a beruházás?
Titkosítás milyen lesz?
Kell ezeket 30 napon át tárolni??
Kell 30 napon át tárolni, hogy reggel csúnyán néztem valakire a CAF villamoson?? Vagy valaki nekem jött/én mentem neki? A kollégám észrevett és odajött?
Kell 30 napon át tárolni, amint a bankfiókban fáziskéséssel és a sok cucc miatt tesze-toszán fáradtam oda az ügyintézőhöz???
A fantom esete óta pedig Kérdező teóriája se bolondság.
Ilyen emberek... Tényleg kifigyelik, hogy mikor nem vagyok otthon??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!