Adócsalás? Sajnos eljutottam arra a pontra, hogy ezen gondolkozom.
Azt az életet élem hogy 3 hónapig keményen dolgozom (alkalmi munka), csinálhatnám egész éven át is vagy teljes munkaidőben, de én azt választom, hogy az év többi részében inkább pihenek vagy a hobbimnak élek.
A lényeg hogy egy-egy ilyen alkalmi munkával megkeresek 10 millio Ft-ot, ami után adóznom kéne. Nem értek hozzá, de bruttó nettó alapján (66% kb.) akkor be kéne fizetnem ebből kb 3 millio ft-ot!! És ez az amit nem értek!! Én dolgoztam meg értem, keményen! És csak úgy adjak oda belőle 3 millio ft-ot az államnak??? Abból a 3 millio ft-ből biztosítva lenne az étkezésem több éven keresztül. Miért is kéne oda adnom? Nem értem. Valaki térítsen észhez, mert rossz útra térek és szimpatizálok az adócsalókkal, komolyan mondom megértem aki adót csal, jól teszi!
"Kulontanarok meg korrepetalas nem letezik ugye?:DD"
De van. De akkor mar FIZETEK ERTE es nem az allam biztostija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!