Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ápolási szerződést meg lehet...

Ápolási szerződést meg lehet támadni?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg,hogy apám ilyet kötött az ingatlanért,így én ki lettem semmizve.Apám beteg és nem is emlékszik rá.
2010. jún. 22. 10:46
 1/4 tetro ***** válasza:
100%
Ha bizonyítható, hogy apád nem volt már teljesen beszámítható, akkor szerintem jó eséllyel. Főleg ha a nem áll arányban egymással a szolgáltatás és a lakás értéke. Keress egy ügyvédet.
2010. jún. 22. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Apámmal ma készítettem egy videót és ma is azt mondja,hogy nem írt alá semmit.Megyek a körzetiorvoshoz és utána ügyvédhez.15M ingatlan feléről van szó és még ki tudja mi van a számlán.Írjatok még,hogy mire kérdezzek rá vagy mit tehetek.
2010. jún. 22. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ápolási szerződés nem jelent öröklést.Ugyanis,aki ápolja,az "fizetést" kap az önkormányzattól.

Ez inkább eltartási szerződés lehet.

jogiforum.hu

2010. jún. 22. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Tartási joggal terhelt az ingatlan.Már átírták a nevükre a házrészt.
2010. jún. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!