Érettségi, és utána tanul szakmát a gyerek meddig kell fizetni a gyerektartást?
3 Ment a minusz neked, hiszen folyamtosan minuszolsz az összes kérdésnél direct, akár milyen választ írok. Nem érzed ezt "kissé" égőnek, főleg ha kiderül a nagyérdemű előtt, hogy ki is vagy valójába?:D
Gyerektartás 18 évig jár, utána rokontartás van.
Utolsó, szerintem összekeversz valakivel, néhány napja regisztráltam, nem tudom ki vagy.
Ha tévedek, nyugodtan mehet a mínusz ( most pl: a rokontartás miatt ), de az "azért mínuszolok mert te is azt szoktad" egy elég furcsa érv, pláne hogy mint említettem összekeversz valakivel.
"Gyerektartás 18 évig jár, utána rokontartás van."
Ez így nem teljesen igaz. Alapvetően gyermektartásdíj van, ami a kozepfoku tanulmányok végéig jár a gyerek 20 éves koráig. Tehát ha Pannika bukdácsol, vagy elvesztés és 19 evésen még mindig gimnazista, a szuilo Kötele s a gyermektartas fizetni. Ez után következik a továbbtanuló nagykorú gyermek tartása, ami kicsit lazább szabályozású , mint a gyermektartásdíj, de komolyabb, mint a sima rokontartas, és itt már felmerülhet az érdemtelenség is. Ez 24 éves korig lehetseges. E felett mar csak rokontartas van, kulonleges feltételekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!