Apuka nem látogatja a kislányunkat, aki viszont állandóan sír utána, mit tegyek?
Segíts a csemetédnek elfelejteni az apját. Vegyél neki játékokat, mesekönyveket. Olvass neki mesét, játsz vele.
Ha "apuka" ilyen marad, akkor lehet, hogy ideje lesz elgondolkodnod egy újon. De amúgy sem maradhatsz sokáig egyedül. Gondolom, hogy szeretnél még több gyermeket is.
Elméletileg helyre lehetne hozni, de mivel ezt csinálja, hogy két-három hétig nem tudunk róla semmit, így nem hiszem, hogy lesz benne hajlandóság, hogy helyrehozzuk. Mondtam már neki sokszor, hogy a lányunk nehezen viseli, sokat sír és sokszor keresi, jöjjön gyakrabban de nemcsak, hogy nem jön, hanem nem is kérdez felőle. Múltkor mikor mondtam neki, hogy i a helyzet, hogy sír a lányunk és hiányzik neki az apukája annyit mondott rá, hogy "értem".
Mondtam a kislányunknak, hogy apa nagyon szeret és amint tud jönni fog, és sokat gondol Rád, de közben a szívem megszakadt, mert nem igaz :( Nem tudom mi lenne a helyes lépés, mert attól félek, ha sokszor mondom neki, hogy jöjjön a gyerekhez, akkor azt fogja hinni, hogy a gyerekünkkel zsarolom, vagy így akarom visszaszerezni vagy nem tudom. Nem szeretném, ha ezt gondolná, igazából azt se szeretném, hogy könyörögni kelljen, hogy látogassa a lányunkat, de közben látom a kicsit szenvedni és meghalok, hogy nem tudom neki megadni az apját, akire annyira vágyik :( és iszonyúan érint, hogy még csak nem is kérdez felőle, nem is hív fel, hogy mi a helyzet, és az ígéreteket se tartja be, amit ráadásul nem is nekem ígért, hanem a lányának :( :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!