Sárkányrepülővel ellenőrzik a parlagfüves területeket?
Figyelt kérdés
Nemtudom jó kategória-e...
A mellettünk lévő telken a kukorica tele van parlagfűvel.Itt körözött egy motoros sárkányrepülő, sőt még a mi udvarunk felett is, nem túl magasan.Utána átment a túloldalra (szántóföles terület) és felette repült lassan.Ezzel nézik meg, hogy hol van elterjedve a parlagfű, vagy csak nézelödött?
2018. aug. 16. 19:06
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nem. Sárkányrepülővel sárkányfüvet ellenőriznek.
3/7 anonim válasza:
Mért néznék? Szerinted nem teljesen mindegy hol mennyi van? Mikor hallottál olyanról, hogy sárkányrepülőről mérik fel hol mennyi búza termett. Pedig annak még értelme is lenne. Jó, nem sok csak tudnák. De ennek?
Istenem..
4/7 A kérdező kommentje:
Azért nézik, mert minden föld tulajdonosnak kötelessége kiírtani a parlagfüvet a földjéről, különben megbüntetik. Rengeteg ember szenved pollen allergiától, köztük én is.
2018. aug. 16. 20:28
6/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem a parlagfűtől, az nem okoz allergiát.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os!
Szerintem én jobban tudom. ;)
2018. aug. 17. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!