Lehetséges hogy szlovákia jog nélkül birtokolja a magyar területeket?
Figyelt kérdés
Többször hallotam ezt a témát. Az alap elv hogy a földet csehszlovákia kapta de az megszünt így nem az o" tulajdonuk. Ezért jogilag nem szlovákia része lenne. Lehet benne igazság?2017. ápr. 24. 17:44
1/8 A kérdező kommentje:
"jog nélkül birtokolja a volt magyar..." értelmesebben
2017. ápr. 24. 17:46
2/8 anonim válasza:
Jogutód fogalmáról hallottál már?
3/8 anonim válasza:
A magyar területek Etelközben vannak, ezek régi morva területek, Szvatopluk utódjai jogosan tartanak rá igényt..
4/8 A kérdező kommentje:
1. Ez nem az én elméletem. Nekem ennyit mondtakróla.
2. Szvatopluk utódai? Ahogy hallotam a szlovákok nem külön nép. magyar elvüleg de a csehek a morvai birodalom vissza állítása reményében kb a 17. Századtól próbálták el csehesítemi a magyarokat. Sikerült is. Csak a botodalom nem.
2017. ápr. 24. 17:59
5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi botodalom-birodalom
2017. ápr. 24. 18:00
6/8 meszike91 válasza:
Csehszlovákia felbomlásakor Szlovákia kapta meg a területet.
7/8 anonim válasza:
Nem, ez ( sajnos ) ugyanúgy légből kapott állítás, minthogy a Trianoni "békeszerződés" is csupán 100 évre szól.
8/8 anonim válasza:
Látom a turbómagyarok már habzó szájjal pontoznak le mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!