2014-ben vagy 2020-ban tényleg visszacsatolják Magyarországhoz a területeket?
Én ilyenről nem hallottam.
Egyébként a trianonit felülírja a párizsi béka , úgy tudom.
Igen!
És azonnal megkezdjük az Orbán dekrétumokat!
Há' hogyne. Mindent önként visszaadnak nekünk a környező népek, mert annyira szeretnek minket.
Egyébként meg jó lenne végre megérteni, hogy a trianoni békeszerződés már rég nincs érvényben. Még a '30-as években felrúgtuk egyes pontjait, aztán a II. világháború utáni békeszerződésekkel végképp érvényét vesztette.
Persze hogy. Kölcsönadjuk kicsit a területeket, aztán meg visszakapjuk. Így meg ez kérdező...
Most te ezt tényleg komolyan kérdezted? Területeket nem szokás kölcsönadni... :D
"én azt szeretném, ha végre ausztriához csatolnák magyarországot, és visszajönne a habsburg uralom. lehet, hogy jobban élnénk, mint most."
Ha Ausztriához csatolnának minket, akkor nehezen jönne vissza a Habsburg uralom, ugyanis ők ki vannak tiltva Ausztriából és semmi közük nincs annak mostani irányításához..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!