Miért nevethetett a sértett a tárgyaláson?
Két éve nyáron csináltam egy nagy hülyeséget,elloptam egy övtáskát amiben alig volt pénz,de rengeteg irat,vagyonőri igazolvány is volt benne,aztán egy hét múlva is próbáltam lopni,de a lopás után utánam szaladtak ,számonkérték az előző heti lopást is,közben hívták a rendőrséget.
Bevittek a rendőrségre,kérdezték,hová tettem a sok iratot,mondtam elégettem,az ötszáz forintot tartottam csak meg,azt hittem van több pénz benne,sírtam a rendőrségen azt hittem ki sem engednek,de mikor jöttek a nyomozók,felkísértek kihallgatni,tök emberi hangon normálisan beszéltek velem,nem úgy mint a járőrök. Kihallgattak közokirat visszaélés,lopás bűntett és lopás vétség kísérlet miatt,aztán elengedtek,két hónap múlva beidéztek folytatólagos gyanusitotti kihallgatás miatt és ennyi,majd pár hónap múlva az ügyész küldött vádiratot,aztán semmi nem történt több mint egy évig,majd májusban a bíróságtól jött idézés,hogy vádlottként meg vegyok idézve.
Elmentem és kimondták az itéletet ami egy év két hónap fogházbüntetés,melyet felfüggesztettek két évre,tehát nem kellett űlnöm.
A bíró kérdezte,hogy mit szólok ehhez,mondtam elfogadom,a sértettet is megkérdezte,hogy "ön" mit szól ehhez és a sértett annyit mondott,hogy "Én csak nevetek az egészen".
Egyébként nagyon megbántam amit tettem,a megbánást is figyelembe vette a bíró,de azt is,hogy már 2009-ben voltam lopás miatt pénzbüntetésre ítélve.
Tudom,hogy nagyon rosszat tettem,már megváltoztam dolgozom is és soha nem csinálnék semmi hülyeséget többet,de minap a sértettel a plázában elmentünk egymás mellett,megismertük egymást és vissza szólt nekem,hogy meg fog verni,aztán ment tovább,nem félek,lehet soha nem találkozom vele ,csak fenyeget.
Az viszont érdekel: Szerintetek mit röhögött a tárgyaláson az ítéleten?
Ne hallgass a többiekre kérdező!
Hirtelen mindenki a törvény a jog és az igazságosság bajnokává vált itt hirtelen.
Tényleg olyan mérhetetlen ökörállatok vagytok hogy azt hiszitek a 2 év felfügesztett nem büntetés?:D annyira látszik hogy a joghoz annyi közötök van mint amennyit egy kőbányai szürcsölése mellett foglalkoztatok két meccs között..
Félreértés ne történjen amit a kérdező tett ,az igen alávaló dolog,de megkapta a büntetését. (a torturát az ideget,a félelmet és az h egy meggondolatlan (vszinűleg fiatalkori) megbotlást 2 évnyi palloslengetéssel bünteték,amit akkor is beváltanának hogyha csak felmerül a neve.) HOGY MEGÉRDEMELTE e amit kapott? ezt mindenki döntse el maga de ne csináljunk már úgy mintha SEMMIT nem kapott volna.
Jönnek itt a nagy okosok hogy "le kell vágni a kezét" meg "meg kell tépni" stb... istenem micsoda barbár emberek.
AZT azért hozzá szeretném tenni hogy most mindenki felhanggal kezdett a sz*rdobálásba de szeretném figyelmeztetni hogy attól hogy még nem került bíróság elé,lehet h követett el valami bűncselekményt.
mert ha a válaszolok többsége,verekedett már esetleg a "haverja becsületéért" vagy "jó móka volt a strébert szívatni az osztályban" esetlegesen beült már a kocsiba részegen és "bátran hazavezetett" az garázdaságot,zaklatást,ittas vezetést követett el. a különbség annyi hogy az ilyen szintén mocskos tetteket a magyar közember "betyár" dolognak gondolja,ami egyfajta bocsánatos bűn. Vagy gondolkozzanak el azon hogy esetleg részegen hány csajra másztak rá,orditották meg az utcán,smárolták le akarta ellenére egy buliban ami miatt egy nő lehet h hónapokig rosszul érezte magát és depressziós volt.
MIÉRT HOZTAM FEL EZEKET A PÉLDÁKAT?? Mert kb hetente hallom hogy az emberek hogy követnek ilyen "menőségeket" vagy hogy használnak ki fiúkat/lányokat úgy h az már a törvény is bűntetti. HÁNYINGER
Még egyszer kihangsúlyozom a kérdezőt nem védem,amit tett büntetni kell amit megkapott és ha nem vigyáz legközelebb ülni fog.
Csak amikor már lassan olyan kommentek vannak hogy már a kezét le kéne vágni vagy élete végéig börtönbe kéne rohadnia,kicsit szálljatok magatokba h fent említettet dolgokat (vagy hasonlókat) elkövettetek e,mert megsúgom ezekért ugyanúgy járna a böri. Csak senki nem jelentett felmert "JÓVA JÓZSI JÓ CSINÁTAD JÓVA" meg mert "részeg vótam",és hopp már fel is mentettétek magatokat.
ügyesek vagytok álljatok fel és tapsoljátok meg magatokat.
KÉRDEZŐ neked a válasz: vszeg azért nevetett mert olyan qrva primitív ősember péniszarc volt mint az itteniek,akik szentek,soha nem követtek el bűnt és egy lopásért 30 évet akart volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!