Reggelre fekáliával bekenték a kocsimat. Ezért érdemes feljelentést tenni?
Kedves Mindenki :) Úgy örököltem a lakást, teljesen tehermentes, és sikerült a városban egy viszonylag jól, nettó 200 körül fizető állást találni (Vidék, nem BP, még mielőtt keveslenétek!)
Akkor béreljek garázst? ahogy nézem 15-18 ezer /hóért van itt.
Nem laktam eddig ilyen környéken, szóval ez a "hagyomány" nekem nagyon új... Kamerázás lesz, mert volt kocsilopás is pár hónapja.
na igen, nekem nem csak bekenik ilyesmikkel, hanem folyamatosan csak úgy poénból végig húzza kulccsal az egész oldalát, gumikiszúrás, de tépték márf ki az első szellőző maszkot is, gondolopm vkinek éppen az kellett vagy csak rongálni akartak. ezen kívül savval is leöntötték már, és az ég világon semmit se lehet tenni.
feljelentést? nálunk az egy vicc ugye, még kb engem csesznek le h ilyen kis faaaaxágokkal minek zaklatom őket amkikor komolyabb ügyeik vannak és különben is én vagyok a hibás mert pakroljak máshova ... agyrém na.
és mi volt as pontos §?
mert fura ez nekem, sztem rongálás nem lehet, ugye kárt nem okozott, max. zaklatás ... de ahhoz meg többször kellene sztem.
szal miért lett feljelentés? hova sorolták ezt be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!