Érdemes feljelentést tennem ilyen ügy esetén?
Sajnos nem írásban kaptam ezt a fenyegetést, hanem más által közvetítve, ő pedig telefonon adta át nekem ezt az "üzenetet".
A barátaim kiállnak mellettem, viszont félek, hogy a volt párom haverjai valóban hamisan fognak tanúzni, ez pedig nagyban be fogja folyásolni a dolgokat.
Elmész orvoshoz, kivizsgálást kérsz a sérüléseidről, kikéred a papírokat róla és elmész feljelentést tenni.
Pont az ilyenek miatt nem érdemes se rendes cigánnyal, se ,,fehér cigánnyal" összejönni. A leírtak alapján elég erősen folyik a fiúban a cigányság aljarétegének a vére, náluk divat így szakítani (Borsodban élek, sajnos már lassan úgy ismerem a kultúrájukat, mint a tenyeremet).
Szerencsére vannak érdektelen tanúk is, így ez megoldható.
Nógrádban élek, sajnos én is tapasztalom az ilyen undorító dolgokat. A volt párom egyik nagypapája lehetséges, hogy cigány származású volt. A kapcsolatunk során sosem volt erre utaló jel/probléma, csak a szakításkor, aztán most a szakítás után. A feljelentés remélem, végre leállítja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!