Érdemes e feljelentést tennem?
Egyik munkatársam idegeslett ezért szétvert egy eszközt a munkahelyen, majd én rosszkor voltam rossz helyen, nem tudtam hogy ő verte szét a berendezést, kérdem mi lett ezzel? Erre nem szólt semmit, felkelt és acélbetétessel úgy oldalba rúgott, hogy borultam mindenen keresztül, raklapokon és munkadarabkkon estem át, majd elkezdett velem ivöltözni hogy takarodjak el a helyemre...
Az oldalam elég komolyan belilult, valamint egyéb problémáim is vannak. Meg van tekeredve a mellkasom és a bordáim, nem hiányzott nekem hogy ilyen mértékben oldalba rúgjon, ez nem az első eset volt, múltkor 4-szer rúgott mellkasba egymás után, beszorult a levegőm. Most már úgy vélem ideje lenne tenni valamit. Feljelentéshez milyen adatokat kell tudnom az illetőről? Nevét, lakhelyét tudom, valamint képet tudok mutatni az illetőről. Orvosi látletem nincs.
Mit vársz a feljelentéstől? Mármint ha lenne is eredménye az hosszas jogi hercehurca lenne számodra is. És a végén lehet annyit mondanak neki, hogy ejnye-bejnye...
Szólj a főnöknek szerintem, várd ki mit tesz...
Azt szeretném még megtudni hogy vegülis milyen információkra van szükség a feljelentéshez, legalábbis megmondom neki hogy fel van jelentve kapni fogja hamarosan a levelet.
Kellene még hozzá nekem pár információ.
"Pl mennyibe kerül egy feljelentés plusz egy látlelet?"
Ember, többször bántalmaztak. Komolyan attól függ, hogy teszel-e ellene, hogy mennyibe kerül?
Amúgy nyilván ingyenes a feljelentés, hogy gondolhatod, hogy pénzbe kerül?
A látlelet lehet fizetős, de nyilván nem sok és nyilván nem ez határozza meg, hogy feljelented-e.
Vagy megvárod, hogy megöljön, vagy eltörje valamid és akkor hónapokig ne dolgozz?
Nem értelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!