Kötelezhet-e a munkaadó arra, hogy én hordjam a cég leveleit postára?
Nincs benne a szerződésemben.
Gyalooog? Mi van a cipőkopással?:) Azt ki fizeti meg?
1. Ez a 2 km nem távolság, ennyi csak jót tesz az egészségednek!
2. Azt nem értem, ha a céges autót többen használjátok, akkor teljesen mindegy, hogy te is jársz-e vele, vagy sem, nem lehet kideríteni, ki okozott egy esetleges kárt. (Vagy utinaplót kell vezetni a használatkor.)
3. Ha nem akarod egyiket sem, akkor marad a saját autód, de ha biztosítanak cégeset, akkor nem várhatod el, hoyg a privát autót is fizessék.
4. A fönökeid helyében közölném, hogy magánügyed, hogy viszed el, ha nem teszed, akkor kereshetsz más mundakhelyet.
Valószínűleg benne van a szerződésedben v. a munkaköri leírásodban a konkrét feladatokon kívül, hogy a tudásodnak megfelelően egyéb szerződésben konkrétan meg nem határozott feladatokban is segítened kell a céget. (Nekem legalábbis az eddigi szerződéseimben benne volt) Innentől kezdve igen, kötelezhetnek. Feltéve, hogy ha mélyen magadba nézel képesnek érzed magad elmenni a postáig.
Van céges autó is, akkor meg nem értem, mi a gond. Ha nem totálkárosan hozod vissza, egy sima karcolást nem fognak rajtad úgysem bevasalni. Megpróbálhatod kisírni, hogy másnak is legyen meghatalmazása, de addig is menj a cégessel a postára. Legyél az a munkavállaló, aki a problémát megoldja, ne pedig az, aki generálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!