Elszökés, hozzá értő ember segítségét szeretném kérni?
Sziasztok
Én 15 éves vagyok a barátom 18 most fél éve együtt vagyunk,régen is ugyaennyit de a szüleim tiltanak minket, talán csak pénzhiány miatt(?),de mindegy ez nem is lényeges.Már nem bírjuk,tegnap is lebuktunk anyám kiabál,és üt.Nem ez volt az első eset,ezért megbeszéltük,hogy elmegyünk ketten.Azt szeretném kérdezni ha most elmegyünk és anyámék fejlentenek hogy eltűntem,és megmondom a rendőröknek majd,hogy nem erőszakkal vittek el,hanem önszántamból mentem el,mert tiltottak akkor a barátomat elvihetik??Előre is köszönöm,és csak normális választ kérnék
Hát anyámnak a pénz sokat számít sajnos , pofáról és külsőről ítél...
A barátomnak sajnos az édesanyja nem él, de az édesapja elválallná a gyámságot,mert már vele is beszéltünk erről
Hát a barátom már 2 évet várt rám,nagy a szerelem még mindig.
Tudom,hogy nagy az ára,de mindenki melettünk áll és támogatnak minket,az ő családjából és az enyémből is.
Tudom,hogyha elszöknék a rokonaimmal akikben bízok is persze,felvenném a kapcsolatott pénz terén ők is támogatnának.
Én már csak attól félek,hogy a barátom elviszik.
Anyámnak a pénz számít,meg hogyha már valaki nem az "esete" ezt csinálja.
Apámnál a barát szóba sem jöhet.
+ Anyám mást akar nekem az ő barátnője fiát.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!