Letiltott egy lány Facebookon. :/ Ha ráírok másik fiókkal az már zaklatásnak minősül?
Olyat mondtam Neki amin nagyon besértődött és letiltott. Arra gondoltam, hogy csinálok egy másik profilt és megpróbálok bocsánatot kérni, de ez minősül e már zaklatásnak?
Sajnos parázok, hogy feljelent :(
Teljesen mindegy már, a csaj elment egy másik városba :(
A másik meg egy munkatársunk mondta, hogy nem akar semmit se, szval, igen, mondta, ha nem is közvetlenül.
Azt tudom, hogy önmagában ez semmi, de garázdaság miatt van ellenem folyamatban eljárás, most kerül épp az ügyészhez, ezért nem kockáztatok inkább, mert akkor már előzetesbe kerülnék :(
Ja előző voltam: Kedves kérdező!: Szerintem sem kell berezelned vagy ráparáznod ha meg feljelent max esetleg alaposan kiröhögik a csajt ennyi. Szrintem a csaj meg egy hisztis, sértődős kis p*csa. Esküszöm, én például ki nem állhatom az ilyen büszke, túlzottan önérzetes nőszemélyeket, akik már a bolhából csinálnak elefántot.
(Tisztelet minden kivételnek).
A Facebook-nak van kb. 2 milliárd felhasználói fiókja! Gondoljátok, hogy ez ennyi embert is jelent? Hát nagyon nem! A profilok többsége nem is aktív, tehát nagyon régen léptek be vele utoljára.
Nyilván sok oka lehet, ha egy ember több fiókot is csinál, de az biztos, hogy a FB-ot rohadtul nem fogja ez érdekelni. Hiszen nekik a hirdetések és azok minél többszöri megjelenítéséből van bevételük.
"Szerintem az illedelmes bocsánatkérés nem zaklatás."
De igen!!
Ha már elköszöntek és becsukták az ajtót, de te csak visszanyitod és tolod befele, hogy de te még ezt mindenképpen el akarod mondani, akkor az már zaklatás. Letiltottak. Ennyi volt.
Nálam ugy volt, hogy látásból ismertem a lányt. Egyszer egy boltban többször is összenéztünk. majd a pénztárnál maga elé engedett. Hazamentem, facebookon megkerestem, és megköszöntem neki. Pár nap mulva látom, "még nem látta" állapotban volt. Teltek a napok, ismét írtam neki, azt se látta napokkal késöbb se. kb 1 hónapra rá Bejelöltem ismerősnek, visszaigazolt. írtam neki ismét, de az se "látta". Jött a névnapja, írtam neki, azt megköszönte. Pár képét belájkoltam. Eltelt megint 2 hét, írtam neki, hogy szívesen barátkoznék, ismerkednék vele, de semmi komoly, inkább barátszintre gondoltam. Erre se reagált és továbbra is a "nem látta" státusz volt. írtam pár képe alá. eltelt megint 1-2 hét. Az egyik képe alá írva megkérdeztem hogy látta-e amit írtam neki üzenetben mert úgy látom nem kapta meg. Na, ezután törölte a kép alol a 3-4 írásomat, majd utána letiltott. kb 1 hétig bántott a dolog, dühös is voltam hogy legalább küldött volna el a francba, vagy valami, de végig kussolt. Másik face fiókot hoztam létre, és írtam neki egy szép hosszú levelet, hogy nem értem miért viselkedett így, meg hogy semmi rosszat nem írtam. Majd töröltem a fiókomat. Még kb aznap visszovonta a letiltást. másnap késő este ennyit írt:
"Zaklatást az követ el, aki mást rendszeresen azért háborgat hogy beleavatkozzon a magánéletébe vagy megfélemlítse. Ennek érdekében az elkövető telefonon, interneten vagy személyesen igyekszik felvenni a kapcsolatot a sértettel, annak akarata ellenére."
Nem válaszoltam neki. 1 héttel késöbb bejelöltem ismét, pár napra rá meg elutasított. Nem vagyok letiltva, de nincs semmi kommunikáció köztünk.
18as vagyok.
Szóval én nem érzem hogy, zaklattam volna, egyáltalán semmi megfélemlítőt nem írtam, csak dicsértem a képeit. A beídéztett szöveget meg ha szavanként értelmezem,... egyik szó se igaz rám. Az a bosszantó hogy egy kukkot se írt, hogy ne írjak neki, nem érdeklem stb. És szerintem bunkóság nem válaszolni. Miért olyan nehéz válaszolni?
Hisz mondom, azt hittem nem is látta amit chaten írtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!