Most komolyan meg fognak ölni?
Figyelt kérdés
Vettem gyógyszert feketén egy dealertől,és sajnos túladagoltam így kórházba kerültem és kimosták a gyomrom.Eljárás indult a dealer ellen testi sértés miatt.A rendőrség elolvasta a naplózott beszélgetést msn-n amiben részletesen megbeszéltünk mindent.Én is tettem vallomást ellene,sajnos elmondtam mindent.Bizonyíték is van:boríték,meg ugye ez az msn.Nagyon gazdag a csávó,és azt mondja hogy lefizetett mindenkit akit tudott és ki fogja nyírni a családomat is meg engem is.Na most mit csináljak hogy 100%ne kapjon büntetést és ne nyírjon ki minket?2010. jún. 13. 20:03
11/25 anonim 

válasza:

nem fog megölni mert amatőr. egy pro az életben nem beszélné meg ezeket msnen vagy telefonon.
12/25 anonim 

válasza:

Engem miért is nem akar megölni senki? Ja, igen, mert nem bizniszelek tiltott áruval, hogy is felejthettem el! Edd meg amit főztél, nem fogsz hiányozni a társadalomnak.
13/25 anonim 

válasza:

Tiltott cuccal üzleteltél, lebuktál lúzer voltál. Igazából jogos lenne, ha te is mennél azzal a taggal a börtönbe szépen...
Amúgy meg nem hiszem, hogy akkora maffiózó, inkább csak dealer, ha szerencséd van, magányosan dolgozik. Gondolom rendőrség nem akar megvédeni.
De ha annyi pénzed van, hogy msn-en vásárolgatsz minden szir-szart, akkor fizessél már őrző-védő céget is
Azért én nem lennék a helyedbe. Ilyenkor jó, hogy nem csinálok ilyen marhaságokat, és nem kerülök bajba.
14/25 anonim 

válasza:

ha beköpsz valakit a rendőrségen nekik kötelességük ezt titokban tartani. Vagyis nem úgy menni oda az emberhez hogy héj pistike beköpött.
15/25 anonim 

válasza:

Kérjél tanúvédelmi programot az általad leírtakra hivatkozva. Sok szerencsét!
16/25 A kérdező kommentje:
Nem kérhetek,mivel akkor csak jobban bemártanám őt a rendőrség előtt,magyarán csak rontanék a helyzeten,a családomat meg eszem ágában sincs veszélyeztetni.Na most mit csináljak?Kinyírnak minket v. kinyírnak minket?
2010. jún. 15. 13:55
18/25 anonim 

válasza:

Nem tudsz elköltözni valahová? Másik város másik munkahely stb..
19/25 anonim 

válasza:

hát barátom, ez aztán ! : BIKICSUNÁJ, CSUNÁJ, BICSÁJ!
NEMTUDOM BIKICKAKSD
20/25 A kérdező kommentje:
Kizárt hogy az egész famíliát elköltöztessem.
2010. jún. 15. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!