Hogy kezeled azt a helyzetet, ha az apád örökség okán anyagilag hátrányos helyzetbe helyez? Olyanok írjanak, akik érdekeltek ilyen helyzetben
Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 15:24
1/14 anonim válasza:
Értelmesebben fejtsd már ki, ennek így sok értelme nincs.
2/14 anonim válasza:
Mert ide nem lehet leirni hogy mi a bajod...
Ha adossagot orokoltel vissza lehet utasitani, minden nap megkerdezik lagalabb 10-en.
3/14 anonim válasza:
Ha örökségként tetemes adosságot hagyott rád,utasisd vissza ahogy az előző is irja. Amugy fogalmazhatnál érthetőbben is,mert igy nehéz segiteni.
4/14 anonim válasza:
Utasítsd vissza az örökséget. Ennyi.
És őszinte részvétem. 😢
5/14 anonim válasza:
Nem tud hátrányos helyzetbe helyezni ilyen módon, mivel negatív örökség a magyar törvények értelmében nem létezik
6/14 A kérdező kommentje:
Nem úgy hozott hátrányos helyzetbe,hanem úgy,hogy az unokatesómra hagyta,nem pedig rám
2018. ápr. 22. 16:07
8/14 anonim válasza:
Ja, az a magánügye, nyilván oka volt rá. A köteles részre továbbra is igényt tarthatsz
9/14 anonim válasza:
Az ilyen dontesek nem veletlen szuletnek. Meg is tudom erteni.
Az orokseg izgat, nem az hogy miert neki adta...
10/14 A kérdező kommentje:
De az izgat.Hogy miért neki.
Mellesleg én gondozom.Unokatesóm kb le sem sajnálja,csak akkor vette fel vele a kapcsoaltot,amikor érdeke volt, Az a baj,hogy apám szellemi állapota az utóbbi időben rohamosan romlik.Félelmetes dühkitörései vannak,nemcsak felém,de anyám,más irányában is.
2018. ápr. 22. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!