Mit jelent az, hogy "jogszabályi értelemben védett név"?
Figyelt kérdés
Sok helyen láttam ezt leírva, de szeretném tudni pontosan mit jelent2010. jún. 13. 06:50
1/4 anonim válasza:
termékeknél így ismered fel:
Trademark, Copyrighted, Registered.
Tm, C, R.
karikákban
2/4 anonim válasza:
A védett név azt jelenti, hogy a gyártók levédették, ezért ilyen néven más terméket nem lehet piacra dobni.
3/4 A kérdező kommentje:
ok, köszi!!!
2010. jún. 14. 02:06
4/4 anonim válasza:
Tisztelt szolgáltató.
Megértettem a választ köszönöm.
Habár én Rádiónévre gondoltam. Egyik barátom akar új Rádiót csinálni, és hát lenne egy név, amit adni szeretne neki. De nemtudjuk az védett, vagy sem. Az Új Rádió neve Zsóry Rádió Online lenne. De egy másik barátom szerint az a név védett. Szeretném megkérdezni barátom nevében, hogy ha nincs Rádióban valami, csak mondjuk egy strandnak a neve, az védett akkor? Vagy miről lehet megtudni, hogy védett, vagy sem? Várom válaszukat. Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!