Kényszeríthetnek felmondásra?
Babát várok és ma bejelentettem ezt a munkahelyemen. Mivel napi 11 óra állómunkáról van szó, állandó rosszulléttel küzdök és emellett árut kell átvennem (több láda) szerettem volna terhestáppénzre elmenni. Ezt elmondtam ma a főnökömnek. Még másfél hétig maradnék, hogy meg tudják oldani a munkaerő pótlást. Elsőre rábólintott a főnököm. Aztán!!!!
Felhívott most, hogy hétfőn adjam be a felmondásom és eltekintenek 1 hét letöltendő felmondási időről, így csak 3 hetet kellene letölteni. Ezt megtehetik?
Kiskönyvem még nincs, de már voltam orvosnál a terhesség megállapítása megtörtént.
A cég nem akar táppénzt fizetni nekem gondolom, de akkor mi lesz a szülésig?
Már 11 hetes vagyok, szóval nem azonnal rohanok táppénzre, de már nehezen bírom a reggeltől estig tartó munkát.
Nehogy felmondj! És semmiféle közös megegyezéses papírt se írj alá!
A munkáltató semmire nem kötelezhet ilyen szempontból!
Szívfájdalom nélkül menj keresőképtelen állományba, a munkáltatóval pedig ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!