Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy gyerek fel akar jelenteni?

Egy gyerek fel akar jelenteni?

Figyelt kérdés
KB 1 hónapja megütöttem egy gyereket a karján aki nagyon Tiszteletlen és azt hiszi bármit megtehet, szidta édesanyámat és provokált (már nem egyszer), miután megütöttem azt ordította nekem hogy megy az igazgatóhoz, KB 15 perc múlva megjelent az osztályfőnöke aki azt mondta hogy hagyjam békén mert fel leszek jelentve, és 3 napja elmentem mellette és rajtam gúnyolódott erre suhintottam egyet felé (nem értem hozza) és azt mondtam megvárhatlak suli után hogy, megbeszéljük. Másnap az osztályfőnöke megint odajött és mondta hogy fel leszek jelentve mert TERRORIZÁLOM és mert MEGFENYEGETTEM illetve hogyha bejön a gyerek anyja hozzám fogja küldeni, mert legutóbb is bejött mikor megütöttem. Mi történhet? Ezért kaphatok valamit? 15 éves vagyok. Ha bejön az anyukája mit mondjak neki?

2018. márc. 28. 20:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szar vagy szégyeld magad megérdemled mi az hogy csak kezen ütöted máskor válba ökölel és beszar és befogja a pofáját szánalmas
2018. szept. 18. 21:03
 12/13 anonim válasza:
ha az anya pofázik üsd meg aszt is
2018. szept. 18. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy gyerek simán agyonverhet. Nem is védekezhetsz, ez magyarország
2018. szept. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!