Mikor fog megszűnni a magyar rendőri önbíráskodás?
Én nem csak a rendőrök körében, hanem a bíróságok körében.
Bárkinek az életét, bármikor egy csettintés erejével tönkretehet, vagy hónapokra megnehezíthet. Aztán fizethet egy halom összeget, hogy bizonyítsa hogy nem követett el szabálysértést.
Hallod! Üdv a klubban!
Ellenem becsületsértésért indult büntető eljárás, a rendőrség baxott nyomozni, a bíróságon meg nem bizonyosodott be a kihallgatás során, hogy elkövettem e, még is tárgyalás lesz...
Egy lánnyal tavaly össze vesztem, azóta folyamatosan feljelentget a családja, először azt találták ki, hogy írtam egy emailt a főnökének amiben Őt rágalmazom, utána meg a Bátyja azért tett feljelentést mert én a Facebookon azt terjesztettem, hogy kábitószerezik... egyik se igaz még is a rendőrség azonnal átadta az ügyet a bíróságnak az meg azóta zaklat... ez is sztem közönséges zaklatás. A lány pasija korábban sms-ben bevalotta, hogy van rendőr a családjukban... magyarul bármit rám verhetnek. Korábban azt is rám akarták, hogy szét vertem az egyik autójukat, ez vhogyan elült. De a rendőrségnek erről is jegyzőkönyve van.
Már ügyvédet kellett fogadnom ami nem olcsó, nyugtatgat, hogy max felfüggesztett börtön lesz, már baxhatom az életem... e miatt nem indíthatok majd vállalkozást meg nem vesznek fel komolyabb munkahelyekre. Mindezt úgy, hogy semmit nem követtem el.
Ráadásul az egyik kihallgatás során a lány Bátyja obszcén módon viselkedett velem a bíróságon, fenyegetőzött, egy bíró előtt és még csak rá se szóltak... sajnos én meg vtam olyan hülye, hogy bemostam Neki, e miatt egyből bevittek a rendőrök és már garázdaság is van ellenem... meg alig akartak elengedni, tele van a sajtó ezzel, kerestem a sajtót is, hogy nyilatkozzam, azt kényelmesen elfelejti mindenki, hogy az éremnek két oldala van. Vicc ez a magyar állam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!