Le fogják csukni?
Volt barátomnak voltak már ügyei így van 2év felfüggesztetje.
Egyszer szakítás után összevesztünk és megfolytogatott. Én megijedtem és kihívtam a rendőröket.
Nem szerettem volna feljelenteni csak segélykérés volt, mert amerre mentem ott utánam jött.
Ő viszont nagyon ittas volt és sírt a rendőröknek hogy csukják le meg stb... miattam mert hogy mennyire szeret blabla.
Rendőrök elmentek volna ,de annyira nyüszögött,hogy bevittek minket és bírósági ügy lett belőle.
A papiron az áll hogy az ügyész börtönt kér. Elvileg fel lett hívva több ügyvéd és 90% a börtön.
Én nem fogok rosszat mondani a bíróságon.
Elvileg 2évet kap + ami ebből az ügyből lesz.
Le fogják csukni akkoris ha nem mondok semmit amivel árthatnék neki?
19/L
El fogja mondani a bíró a hamis tanúzás lehetséges következményeit. Az alapján majd el tudod dönteni úgy is, hogy hazudj, vagy ne.
És még egy rossz hír: a helyszínen intézkedő rendőröket is meg fogják hallgatni.
Az ügyvédek pedig, főleg ha egybehangzóan mondanak valamit, talán lehet hinni nekik, valószínű hogy értenek annyira a saját szakmájukhoz, hogy ne itt a gyakorin kelljen megcáfolni az álláspontjukat.
"Nem szerettem volna feljelenteni"
Mégis megtetted. Nyüszögésért még senki ellen sem indult eljárás.
"Rendőrök elmentek volna ,de annyira nyüszögött,hogy bevittek minket és bírósági ügy lett belőle. "
Miért érzem úgy, hogy itt kimaradt valami a történetből?
Amúgy gratulálok a jó választáshoz, 19 évesen egy bűnözővel lenni együtt egy szép karrier kezdete is lehet akár!
Nem kellett feljelentenie, hivatalból indítottak eljárást.
Nem tanúként, hanem sértettként lesz meghallgatva.
Ha jelzi, hogy nem kéri a terhelt megbüntetését, akkor azt a bíróság figyelembe veszi.
Még annyit, hogy nem is köteles nyilatkozatot tenni, mert a hozzátartozója.
Én mondjuk a helyében tennék.
Az ilyen emberek nem javulnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!