Te hánx évre ítélnéd a pedofil képeket töltögető/nézegető "embereket"? Csak mert jelenleg magyarországon ha akár több 100 ezernyi ilyet találnak egy ilyen "ember" gépén, megússza egy ejnye-bejnye felfüggesztettel. Mi a véleményed erről?
Ha megnézel egy videót, amin elütnek egy embert, akkor te ugyanolyan felelős vagy annak az embernek a halálában, mint az, aki az autót vezette?
Az, hogy valaki ilyen tartalmakat néz erkölcstelen, elítélendő és gusztustalan, de (és itt jön az, hogy automatikusan nyomod a pirosat), árt azzal élő embernek, hogy olyan fényt nyel el a szemével, ami ilyen képekről verődnek vissza? Én azt mondom, mindenkinek joga van degenerált fa$znak lenni, amíg azzal másoknak nem árt, viszont ezt az életmódot nem szabad promózni és nem szabad követendőként beállítani.
Ha aktívan részt vett a szóban forgó képek elkészítésében, akkor börtön, ha csak nézte őket, akkor meg had menjen, mert mégis ki vagy te vagy akárki, hogy megmond egy másik embernek, hogy mit nézhet a szemével és mit nem?
Az átnevelő terápia meg baromság, az ilyen hajlamok nem olyanok, mint a nátha, hogy megfelelő kúrával ki lehet gyógyulni belőlük.
szerintem semmivel nem nagyobb bűn mint kivégzéseket vagy baleseteket nézni
egy videó vagy képfájlnak nincsenek érzései
"Nekem speciel az, hogy képnézegetéssel senkinek nem árt. Ha ezzel kiéli magát, és élő embert nem bánt, engem nem izgatna... Attól tartok, hogy a "kikezelés" nem igazán működik."
Ezzel az a baj hogy általában nem szoktak megállni a képnézegetésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!