Tesco bolti lopást 1000ft alatt,24 évesen mire számíthat az ember? Volt jegyzőkönyv felvétel, együtt működtem, nem rongáltam meg a terméket, helyben kifizettem az árát, viszont a biztonsági őr azt mondta hogy fognak küldeni levelet?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 07:00
2/15 A kérdező kommentje:
Esetleg valami hasznos válaszod is lenne ezügyben?
2018. jan. 17. 07:16
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Semmire. 50 ezer Ft érték alatt szabad lopni.
5/15 anonim válasza:
50.000 forint alatt nem bűntett csak vétség.
Szerintem kapsz valami pénzbírságot.
6/15 anonim válasza:
1000 Ft alatti termék, próbáltad ellopni de lebuktál és mégis kitudtad fizetni a helyszínen. Miért kellett akkor ellopni? :D
Megérett az emberiség a pusztulásra.
7/15 hájaaa válasza:
"Miért kellett akkor ellopni?"
Furmányos logika alapján gondolom azért hogy ne keljen kifizetni. Bár csak tippelek
9/15 kovpet válasza:
A klausztrofóbia megvan, de mi köze ehhez? :)
10/15 anonim válasza:
Előző vagyok, nagy hülyeséget mondtam, nem klausztrofóbia hanem kleptománia. :P
Egyébként egyik tescós üzletvezető ismerősöm szerint, ha kifizeted a termék árát és együttműködsz akkor nem tesznek feljelentést, szóval nem hinném hogy valami lenne, de ha mégis akkor egy minimális pénzbírságot kaphatsz max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!