Miért szidja számtalan ember a diáktüntetés résztvevőit?
A diákok nagy része bulis lógásnak fogja fel, pár éve is vot ilyen, amikor iskolába jártam. Én aznap is mentem, osztálytársaim egy része iszogatást szervezett...
Ez szerintem mindent elmond.
Nem a diákokat szidom hanem a szervezőket.Mert ez nem a diákok feladata, a diákok ezt simán jutalomnak élik meg lényegében olyan mint a egy munkaszüneti nap hogy nem kell egy napot tanulni.
A politikával való foglalkozás nem a diákok feladata, arra hogy milyen jövőlyük legyen stb ez a szülők feladata hogy ez szerint válasszanak pártot.
Ha már csak az ember a gyakorin politizáló embereket is nézi szerintem a rendszerkritizálók 90% még azt sem érti miért szükséges évente adóbevallást csinálni és hogy miért is jár az adóvisszatérítés csak annyit tud hogy van ilyen de gőze sincs a működéséről
Egy történelem fluktuációs tüntető arra panaszkodott, hogy évszámokat kell tanulnia.
Egy másik tüntető szerint a vektor, mint matematikai fogalom nem hasznos.
Ezek pont ellentétes dolgok, mint amiről a tüntetés 12 pontja szólt.
A harmadik ott cigizni és sörözik a kamera előtt, miközben kíséri magának, hogy nem optimális az agyi kapacitásának kihasználtsága.
Ezek hiteltelen lázadók, alternatívák és konstruktív ötletek nélkül.
Itt is hasonló a téma.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!