Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha rosszlanyokon valakirol...

Ha rosszlanyokon valakirol adok ki szemelyes infot lehet bajom?

Figyelt kérdés

Az elejen leszogezem ,ez egy elmeleti kerdes!

Valamelyik nap nezelodtem rosszlanyokon (unatkoztam meg hat ferfi vagyok na :D) es lattam par olyan lanyt akiket ,ha latasbol is ,de ismerek...

Rosszlanyokon ugye a legtobben alneven vannak fent (ertheto okokbol) ,de az arcuk/testuk/tetovalasok stb latszik.

Na most en azon gondolkodtam,hogy ha azon az oldalon felismerek valakit , es pl facebookra kiirom ,hogy ki is o az buncselekmeny?

Tehat ha leleplezem ,hogy o qrva...

Nemtudom ertitek e mit akarok mondani:D

2018. febr. 10. 22:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Utolso ,,gratulalok a felfogasodhoz...

Az elmemet gyepaljak az elmeletbeli stricik ,akiknek elmeletben lejaratom a qrvaikat?

2018. febr. 11. 00:52
 22/26 anonim ***** válasza:
78%

nem, nem lehet belőle bajod

a rágalmazás vádja csak akkor állná meg a helyét bíróságon ha valótlan dolgot állítanál

2018. febr. 11. 07:05
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
Csak akkor csinálj ilyet, ha megérdemli az illető, mert pofátlan hazudozó , szemétkedő. Neten simán lehet úgy tenni dolgokat, hogy nyomod nincs (kamuemail címmel regisztrálni, kamuaccountról szórni az infot TOR proxyn keresztül csatlakozva), és még az FBI se nagyon talál meg, nemhogy a magyar bohócok.
2018. febr. 11. 08:55
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező ne törődj ezekkel a liberális férgekkel...

Mindent védenek, ami romlott... most éppen a qurvákat... Szerintem küld el a qrva képét és nevét a napiszarnak, hogy rakják ki.

2018. febr. 11. 09:16
 25/26 A kérdező kommentje:

Utolsó 3,, ment a zöld mindenkinek,vegre valakik a kerdesre valaszoltak,es nem a stricikrol tartottak kis eloadast.

Nem csinalok ilyet,nem az en stilusom ,csak gondoltam ,ha nekem eszembe jutott ,masnak is eszebe juthat es erdekeltek az esetleges jogi kovetkezmenyek

2018. febr. 11. 09:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, inkább vidd el egy körre a csajt... Bár nekem lennének ilyen ismerőseim.
2018. máj. 3. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!