Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a rosszlanyokon a videken hirdeto prostik tenyleg atverosek es lehuzosak?
Figyelt kérdés
en ezt olvastam ti mit tapasztaltatok, en szolnokra mennek, csak egy par ilyen lany van szolnokon de vagy nem engedelyezik az ertekelest, vagy ha engedelyezve van akkor senki se ertekeli, miert lehet ez??2017. nov. 25. 15:10
3/7 anonim válasza:
Pár hete néztem, akkor Szolnokon 38 lány volt. Az nem elég?
(Szolnoki születésű vagyok, de most máshol tanulok egyetemen, de a szolnoki kínálatot is szoktam nézni)
Inkább az a baj, hogy Szolnokon a legtöbb csaj az cigány.
4/7 anonim válasza:
Ha megfelelően választasz nem lesz bajod
5/7 anonim válasza:
Mind nem lehet lehúzós, kert akkor megállna az üzlet egyszercsak....
7/7 anonim válasza:
Szerinetm a 90%-uk normális lány, de biztos vannak lehízósak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!