Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek melyik lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik lányok gázabbak? Akik a nyíltan hirdetik magukat a rosszlanyokon vagy a puncs.hu-n támogatót keresők?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem te vagy a gáz.

Mit foglalkozol azzal, hogy ki hol hirdeti magát?

Menjél fenyőfát dísziteni, ne itt éktelenkedj.

2017. dec. 23. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el egyikőjüket se és a puncs szerintem teljesen más kategória.

Egyébként egyszer kiszámoltam (túl sok időm volt) és a barátnőmre sokkal-sokkal több pénzt költöttem, mintha minden egyes alkalommal fizettem volna egy nőnek a szexért. De mondjuk őt szeretem.

Én férfiként nagyon örültem volna, ha annak idején lett volna egy támogatóm és nem éreztem volna magam prostinak. Szerintem az óriási különbség a döntési lehetőség. Egy prosti nem válogat. A puncson lehet nemet mondani. Mi férfiak meg úgyis egy vagyont költünk a nőkre, ha akarjuk, ha nem, akkor is.

2017. dec. 23. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

A kettő egyáltalán nem ugyanaz. Én nagyon sokáig gondolkodtam a puncson, végül regisztráltam is, de nem használtam sosem, az adatlapomat sem készítettem el teljesen, így ajánlatot sem kaptam.

Először én is gáznak éreztem magam, hogy egyáltalán ezen gondolkodom, de ehhez két fél kell, meg különben is azt csinálok, amit jónak tartok.

Rosszlányokat nem ismerem, de nyilván ott másképp hirdetik magukat a lányok.

Nincs jogod elítélni emiatt másokat, nem tudod, miért csinálják.

19L

2017. dec. 23. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik kategória rá van szorulva. Ezen szörnyülködsz? Gáz vagy kérdező de nagyon.
2017. dec. 23. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ezt szépíteni, de mindenki prosti aki pénzért szexel...
2017. dec. 23. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem fiatalabb szeretőm van, egy 22 éves fiú. Én 35 vagyok

Nem járunk, csak olykor szexelünk, és bár ő nem igényli, de szoktam anyagilag támogatni.

A szajhák szinte egyidősek az emberiséggel, akár nők akár férfiak az illetők.

Miért lenne bármelyik gáz?

A megélhetésért majdnem mindenki meghunyászkodik és olyat csinál, amihez semmi kedve. A szex legalább élvezetes.

2017. dec. 23. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A puncs.hu álságosabb. Bár nem gázabb. De az is eléggé gáz, hogy ez téged ennyire érdekel
2017. dec. 23. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Rosszlányok biztonságos.

Puncs.hu nem biztonságos

A böngészőm megtagadja, hogy https helyett http server-re csatlakozzon. "A kapcsolat nem privát, üzeneteit...stb megfigyelhetik,elloohatják."

2017. dec. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!