Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz ennyi fiatal lány prostituált a puncs.hu-n?
Figyelt kérdés
Gyönyörű lányok képesek lejáratni magukat és kockáztatni, hogy ez kiderül róluk, amikor ilyen külsővel, élőben, sokkal diszkrétebben is kereshetnek pénzes pasit? Ha már prostizni akarnak... Ráadásul ránézésre jó módú lányok, nem nyomorognak...
Magyarországog tényleg ez az életpályamodell a lányoknál?
2017. szept. 27. 22:02
1/30 anonim válasza:
Én megnéztem az oldalt, azt írja hogy társkereső... :D
3/30 anonim válasza:
# 1
Akkor nézd meg jobban. Sugar Daddy kereső oldal.
4/30 A kérdező kommentje:
Hát ezt benézted első, még azt is ki kell tölteni, hogy mennyi pénzt vársz el havonta :D
2017. szept. 27. 22:05
5/30 anonim válasza:
Lehet azért néznek ki már most jómódúnak, mert támogatva vannak.
6/30 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van.
2017. szept. 27. 22:07
7/30 anonim válasza:
Egyébként brutális, hogy mennyien használják. Fél óráig tekered a jelenleg online lévő felhasználók listáját, és csak akkor kezdi el beadni, aki 2-3 órája jelentkezett be... és akkor még hol vagy azoktól, akik 1-2 napja voltak fent
8/30 anonim válasza:
#3 Húba+ xD
Nem akartam ezt látni... :D (1-es vótam)
10/30 anonim válasza:
Rohadt nagy kamu az oldal, csak fenn kell tartani a látszatot. Persze majd arcképpel prostiskodnak. Vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!