Ezért kaphatok valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Adott a helyzet ,hogy külföldön dolgozom és ismerős aki átveszi a leveleim szólt hogy február közepén be lettem idézve a bíróságra mint tanú. Pontosan nem tudom milyen ügy de valami olyan rémlik hogy verekedésnél voltam szemtanú. Na most egyáltalán nem tudom megoldani a haza utazásom mivel nincs se szabadságom se repülő jegy se semmi. Ilyenkor mi a teendő? Nem tudom az idézés számát vagy hogy hívják és ismerősöm sem érem el egy ideje. Ha felhívom a bíróságot név alapján tudnak segíteni? Illetve milyen jogi következményekkel járhat ha nem jelzem hogy nem tudok elmenni?
2018. febr. 4. 23:27
11/12 anonim válasza:
ja, csak nem ártana tudni a kapott levél iktatási számát, hogy a bíróságon tudják mihez kötni. Az sem árt, ha egy munkáltatói igazolást mellékelsz, hogy tényleg igazat mondasz, mert ezt bárki mondhatja, de elvileg nem kéne, hogy szükség legyen rá.
12/12 anonim válasza:
Na, hogy alakult?
Remélem, kértél útiköltségtérítést. Ehhez persze számlákkal kell igazolni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!