Fiatal házasoknak milyen lehetőségeket biztosít az állam?
Jog,támogatás,pályázat,kedvező kölcsönök...
Minden,ami kedvező és érdemleges lehet.
Fizikailag hova lehet/érdemes ezzel a kérdéssel leginkább fordulni?
Meg van gondolva...
Mi sem azért tervezzük a házasságot meg a családot,hogy minél több pénzt bezsebeljünk...Istenem...
Csak kulturáltan megkérdeztem,hogy ki-mit tud ez ügyben,mivel a Magyar bürokrácia oly szerteágazó,hogy az ember nem is tud róla,hogy mire tarthat igényt esetlegesen...
Nem kell rögtön az emberről a legrosszabbat feltételezni!
-De hát ez is Magyar virtus!
"De mondjuk egy fiatal párnak odébb van a 3 gyerek nemzése..."
Mér, ha szül két ikret meg még egyet simán lenemzi 3 év alatt.
Kérdező, rá se ránts a tökéletlen válaszokra.
Én ugyan nem tudok konkrét dolgokat mondani, de szerintem a kormányablak biztos megad minden infót. Vagy ha ők nem, akkor a parlamenti ügyfélszolgálat megküldi vagy azt, hogy hol adnak részletes felvilágosítást, vagy egyből mindent megírnak. Nekem már több más témában segítettek.
Aki meg itt feljebb "szeretetből" nevelte a gyerekeit; akármikor is volt az, mindig volt valamilyen családkezdési támogató program. Még ha nem tudott róla, és nem is vette igénybe.
Meg aztán különböző volt a fiatal házasok definíciója is. Volt, hogy mind a kettőnek 35 alatt kellett lennie, most mintha csak az egyiknek kéne. De utána kell nézni, meg kell kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!