Ha nem is választ adtok érdemes végigolvasni. (mindent
montosan tudok mielött valaki kételkedne) ez megy most?
Figyelt kérdés
2013-ban apumat bevitél adócsalás miatt 2x kiengedték utoljára rákentek egy ügyet amit kb 2010 környékén csinált es (mivel ő volt a vádalkus) nem csinálhatott semmit amíg szabadlábon van... (kedves bíró ráfogta hogy 2017 szeptemberében csinálta ami miatt ismét bevitték. Úgy, hogy a 7 érintett biróságbol 6 elfogadta a szabadlábra helyezést és elfogadták hogy nem bünös (vagyis de csak letöltötte elözetesben az itéletet.) majd az az egy bíróság egy fiatal harminc pár éves bírónőt bízott meg az ügy elvégzése érdekében. Kb egy hónapja az ügyvédeink vissza szeretek volna halgatni valamit az egyik tárgyalás után... de a hangfelvétel különös modon nem volt meg... majd a jegyzőkönyvet vették elő amiben 3000 oldal helyett csak 20 volt leirva ( az első mondatok es a nevek) ez után egymás követöen megtortént egészen 5 nappal ezelöttig amikor ugyan is elkezte lehalgatni a bírónő az ügyvédeket es valami nem tetszett neki. Aznapi tárgyaláson felszolaltak az ügyvédek ,hogy mi is történt a hangfelvételekkel mi alapján van írva a jegyzőkönyv... stb a bírónő belevágott az ügyvédek szavába órdítva es kizárta őket a tárgyaló teremből...másnapra az ügyböl is... apum kapott egy kirendelt ügyvédet aki semmit nem tudott az ügyröl es mint kiderült össze játszik a bírónővel...majd tegnap nem ért rá a kirendelt ügyvéd ezért kirendeltek mellé egy másikat aki megintcsak nem tudott semit és összejátszott a bírónövel... és eközbel holnap után apumnak el kell menie egyik városba ahol egy áfacsalós ügybe keverte bele a bírónő apumat ugy, hogy az egyik elsőfoku vádlott (aki apum ugyéve van...) engedményeket kap ha tanuskodik egy másik ügyben ellene.... én most megkérdezem töletek mi a jó isten folyik magyarországon de most halál komolyan???? Emberek életét teszi tönkre az állam... igen nem kellet volna adót csalni... ahogy a politikusoknak se lopni se hazudni... és míg a fideszék fent csucsulnek a trónon ez fog menni... de már csak rosszab lesz... ha nem hisztek nekem akkor nézétek meg a riportot/tert akit kirúgtak mert az igazságtalanságot leadta a tévében... ami a bírónönek köszönhető 14/f
Nem életszerű... Lehetne ebből egész jó kis mese, ami alkalmas lehet lejáratni a bíróságot, de úgy kéne leírni, hogy az eljárásjog legalább alapismeretek szintjén menjen.
Ez most nem jött be, legközelebb készülj fel jobban.
2017. okt. 25. 06:06
3/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező, nagyon sajnálom, hogy apukád, és ezzel az egész családod ilyen helyzetbe keveredett, de van egy pár gond. Az írásod a trauma feldolgozásának tipikusan a tagadási fázisáról árulkodik, amikor a traumát átélő fél szerint mindenki más a hibás, és mindenki összeesküdött ellene. Nem tudom miből szűrted le azt a története, de valószínűleg akitől hallottad, már az is kiszínezte, te pedig tovább folytattad.
És nem tudom, mi köze van ennek bármelyik kormányhoz. Ugye azt nem hiszed el, hogy ha az mszp nyerne, akkor a jóságos kezükkel odacsapnának a bíróságra, és rendet tennének, hogy ezt a gaz "összeesküvést"?
2017. okt. 25. 08:30
4/7 anonim válasza:
Olvastam már jobb mesét is
2017. okt. 25. 08:32
5/7 A kérdező kommentje:
2003 ban szulettem 0303 jelenleg magántanuló vagyok 14 éves jövőre megyek közép iskolába volt egy ki irt kérdésem ez elött hogy melyik ága a jobb a rendszergazdának... ha erdekel elkuldom a linket... 14 évesen mért hazudnék? Ez nem mese apum a pölöskei szörp gyár tulajdonosa volt hosszu torténet már mért nem... amúgy ott a eiport az interneten es a cikek is irtak rola...nem le akarom járatni a bíroságot a biroság megteszi helyettem... mielött mesének hiszitek es leirjátok hazugságnak olvasatok utána hogy igaz e amit irtam mert egyik hiradóban is benne volt ahogy mondtam...egyébként ha az ügyek lezárodnak uniohoz kell menunk az igazságtalanság miatt... nem felkeszuletlen vagyok hanem amenyit tudtam apum ügyéről annyit irtam le.
2017. okt. 25. 10:09
6/7 A kérdező kommentje:
Persze teljesen igazadvan ha más nyerne nem változna semmi... de legaláb az engedményeket megkapnám a disgráfiámra éretségin mivel azt is elvonták... (de ha álamváltás lenne apum szerint jobbra fodulna az ügye) errol nem kerdeztem sokat beszelőkön... ja es nem hibáztatok senkit ez amit leirtam a sajto az apum es az anyum által átadott hírek...
2017. okt. 25. 10:14
7/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem hisz nekem akkor nem vegye figyelembe a kérdésem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!