Beidéztek a bíróságra a kollégámmal együtt, tanúként (testi sértés).2 éve történt az eset, akkor voltunk a rendőrségen, készült jegyzőkönyv. Mi ezt magunkban lezártuk, nem akarunk semmit a vádlottól, lehet-e azt mondani, nem emlékszünk semmire?
Miért bicskanyitogató, hogy nem akarok egy ilyen senkiházival foglalkozni, akit a pénze miatt a sztárügyvédje már kb. 20 ilyen ügyből mosott ki?
Nekem semmilyen sérelmem,követelésem nincs.
Nem volt látlelet, feljelentés, annyit vallottam, hogy megütött, az már a rendőrség+ügyészség dolga volt, hogy milyen jogcímen nyomoznak/emelnek vádat ellene.
Megértem a hivatkozásodat, hogy "állampolgári kötelesség+hatóságok munkájának segítése,törvénytisztelet, stb."de ez az ember az a tipikus senkiházi, aki azt hiszi, hogy pénze minden pitiáner stiklijét fedezi.Másrészt meg az ügyvédje úgyis azt akarja majd kihozni, hogy én ütöttem meg először.
Azt nem fogod fel kérdező, hogy kutya kötelességed vallomást tenni, ha egyszer beidéznek. Nincs olyan, hogy nem emlékszem. Nyilván vannak dolgok, amikre az ember nem emlékszik, ha rég volt, de bizonyos dolgokra a bíró sem hülye, egyből leveszi, hogy nem akarsz emlékezni. Elmondod, hogy mi történt, mire emlékszem és kész.
Gondolj bele abba, hogy ha mondjuk a te, vagy a közeli hozzátartozód sérelmére követnének el bűncselekményt és látták volna, lehet nem is egy ember, hogy mi történt, de azt mondanák, hogy ja, hát ők nem láttak semmit, meg nem emlékeznek semmire, mert nem akarnak foglalkozni a dologgal, emiatt pedig az elkövető, aki esetleg téged, vagy a hozzátartozódat bántalmazott, vagy kárt okozott neki, büntetlen maradna, mert mások is így állnak hozzá. Így kell nézni a dolgokat.
És nyugodj meg kérdező, hogy aki ellen van elegendő bizonyíték, azt még egy sztárügyvéd sem húzza ki a s..rból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!